Renée
Renée | LinkedIn Life 23 december 2019

Lidl verkoopt nu flessen bubbels die even goed zijn als peperdure champagne dus inslaan maar

Nou meiden, terwijl je druk in de weer bent met kerstinkopen doen, raden wij je aan om ook alvast naar Oudejaarsavond te kijken. Lidl verkoopt deze week namelijk flessen Crémant de Bourgogne wat schijnbaar even goed is als peperdure champagne, aldus het Algemeen Dagblad. Inslaan, dus.

Of deze Crémant de Bourgogne inderdaad even goed is als dure champagne beoordelen we natuurlijk het liefst zelf. Genoeg reden om alvast een flesje te ontkurken en het juryoordeel te vellen.

De Crémant de Bourgogne is de Lidl aanbieding van de week

Iedere week kijken we weer uit naar de aanbiedingen in de Lidl folder en oh, oh, oh. Deze week stellen ze niet teleur. Want deze specifieke Crémant de Bourgogne kwam in 2017 (!) schijnbaar al heel goed uit de test. Klinkt in ieder geval als een goede bubbel om 2020 mee in te luiden.

lidl verkoopt goed beoordeelde champagne crémant de Bourgogne
Lidl

Het is volgens Lidl een verfrissende, droge mousserende wijn met een prettige mousse, sappig rijp fruit en specerijen. Het is een ideale wijn als aperitief omdat tijdens de lange afdronk de zuren prettig naar voren komen. Als je geen vinoloog bent klinkt dit misschien als abracadabra, dus er zit maar één ding op: zelf uitproberen.

Sla ‘m in ieder geval snel in, want deze Crémant de Bourgogne wordt verkocht tussen 16 december en 26 december voor €5,99 (750 ml).

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Lidl verkoopt nu flessen bubbels die even goed zijn als peperdure champagne dus inslaan maar
Sluiten