Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 10 sep 2018

Oelalaa: bij Lidl koop je nu een crêpemaker waarmee je zelf de chef kunt uithangen

Niets lekkerder dan crêpes. Iedere poging die we wagen om de flinterdunne pannenkoekjes zelf te maken, mislukken alleen altijd compleet. Tot nu toe dan – want bij Lidl koop je nu een echte crêpemaker.

Zoals je van Lidl gewend bent kost ook deze crêpemaker niet veel geld – zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. De crêpemaker heb je namelijk al in huis voor 24,99 euro.

De crêpemaker voor een pannenkoeken feest

Met deze crêpemaker maak je hele grote, flinterdunne crêpes. Net zo dun en smaakvol als degene die je in Frankrijk eet. Je hoeft niet bang te zijn dat ze breken tijdens het omkeren, want dat is helemaal niet nodig met dit apparaat.

Hij is van het merk Silvercrest en Ø34 cm groot. Je kunt de temperatuur zelf instellen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je baksel verbrandt. En de bakplaat is afneembaar, zodat je hem na gebruik goed kunt schoonmaken.

Indrukwekkende lunch

Na het bakken kun jij je zelfgemaakte Franse pannenkoeken serveren als lunch of indrukwekkend dessert. Al slaan wij een ontbijt van crêpes ook zeker niet af.

Je serveert ze lekker klassiek met een flinke dot Nutella. Maar wat dacht je van een crêpe met vers fruit, of belegd met appel en rozijn? Maar je kunt er ook voor kiezen om een hartige variant te maken, door de crêpe bijvoorbeeld te beleggen zalm en crème fraîche.

Je snapt het. De komende tijd ga jij héél veel crêpes bakken met dit handige apparaatje. Daar maak jij jezelf en al je vriendinnen heel erg blij mee.

Mmm, deze carpaccio bloemkoolpizza is té lekker en ook nog eens goed voor je

Roomed

Reageer op artikel:
Oelalaa: bij Lidl koop je nu een crêpemaker waarmee je zelf de chef kunt uithangen
Sluiten