Op naar Lidl! Daar koop je vanaf nu Cronuts en die wil je proeven

Tijd om je naar Lidl te haasten, want sinds kort verkopen ze daar goddelijke Cronuts. Wat dat is? De hemel op aarde. Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen tussen een croissant en een donut, want de Cronut is alles wat je wil eten.

De Cronut is nog niet zo oud. Een paar jaar geleden werd het heerlijke gebakje uitgevonden in (heel verassend) New York. Bakker Dominique Ansel verkocht de Cronuts als warme broodjes en sindsdien zijn ze favoriet van velen. 


Cronuts vanaf nu gewoon bij Lidl

Gelukkig hoeven we niet helemaal naar New York voor een knapperige Cronut, maar halen we deze gewoon bij de plaatselijke Lidl. Hoe heerlijk is dat? Lidl deelde een foto van het gebakje op hun Facebookpagina en vriendin, dit ziet eruit als iets dat je wil proberen.

Lidl Nederland

Trek in zowel een croissant én een donut, maar kun je niet kiezen? Probleem opgelost! Nu in de winkel: de Cronut! 🥐+ 🍩 = ❤ Wie is er al fan? #firstworldproblemsolved

Er zijn al genoeg fanatieke zoetekauwen die deze verwennerij hebben geproefd en de reacties zijn veelbelovend. Extra reden om vandaag nog een Cronut te klappen, dus.

Goddelijke tip: als je de Cronut naar een hoger niveau wil tillen, dan top je ‘m af met wat glazuur een sprinkles.

Lees ook: Jummie! 6 x de állerlekkerste donutshop van Nederland waar je vandaag nog naartoe wil

Reageer op artikel:
Op naar Lidl! Daar koop je vanaf nu Cronuts en die wil je proeven
Sluiten