Hebben! Met dit apparaat van de Lidl maak je je eigen gezichtsmaskertjes

Als jouw huid wel een boost kan gebruiken na het koude winterweer is dit apparaatje echt iets voor jou. Met de Face Mask Maker van de Lidl maak je in een handomdraai je eigen gezichtsmaskertjes. Hóé leuk is dit voor een sleepover met je vriendinnen?

Ons huidje heeft heel wat te verduren door het jaar heen. Daarom mag je jezelf af en toe echt wel lekker verwennen met een gezichtsmaskertje. Naast dat het goed is voor de doorbloeding van je huid krijg je er ook een super smooth gezichtje van.

De Face Mask Maker

Je kunt allerlei ingrediënten in de Face Mask Maker gooien. Denk aan groente en fruit. Verder heb je collageen pillen nodig voor de binding van het masker. Er zit een set van 24 pillen bij het apparaat. Zo krijgt het masker echt een jelly structuur.

In het filmpje hieronder zie je hoe het apparaat precies werkt.

Als je van plan bent om zelf maskertjes te gaan maken is het wel belangrijk om te checken welk huidtype je hebt. Sommige producten zijn heel goed voor een vette huid maar juist een boosdoener voor de droge huid. Wij hebben vast een lijstje voor je gemaakt:

Vette huid/onzuivere huid

Voor een vette en onzuivere huid is het beter om niet vaker dan twee à drie keer per maand een maskertje te gebruiken. De beste ingrediënten voor een vette of onzuivere huid zijn honing, yoghurt, aardbeien, citroen en gekookte worteltjes.

Droge huid

Als je een droge huid hebt is het beter om producten als citroen en alcohol te vermijden. Hierdoor gaat de huid trekken en dat kan een pijnlijk gevoel veroorzaken. Als je een droge huid hebt mag je gerust één à twee keer per week een maskertje gebruiken. Gebruik hiervoor vochtinbrengende producten als banaan, honing, avocado en komkommer.

Gecombineerde huid

Het is best lastig om de juiste producten te vinden voor de gecombineerde huid. Je wilt af van je vette gebieden (vaak de T-zone) maar wilt tegelijkertijd je droge huid niet beschadigen. Probeer de gebieden apart te behandelen. Doe dit in de vette delen niet vaker dan één keer per week en in de droge gebieden ongeveer één keer in de tien dagen. Je kunt het beste ingrediënten als rozenblaadjes, rozenwater, yoghurt en honing gebruiken.

Normale huid

De normale huid is de meest ideale huid voor een gezichtsmasker. Je kunt gerust één à twee keer per week een maskertje aanbrengen op je gezicht. Veel producenten zijn geschikt voor de normale huid, maar vooral het gebruik van eieren, honing, yoghurt en havermout wordt aangeraden.

Het apparaatje wordt verkocht bij de Lidl in Groot-Brittannië voor 35 pond. Helaas ligt hij dus nog niet in de winkels in Nederland. Wij hopen dat hij binnenkort ook bij de Lidl in Nederland te verkrijgen is.

Kun je niet wachten? Dan hebben we hier vast een link om het apparaat op Amazon te bestellen. Hij is daar wel wat duurder, 73 euro.

www.ze.nl

Reageer op artikel:
Hebben! Met dit apparaat van de Lidl maak je je eigen gezichtsmaskertjes
Sluiten