Renée
Renée | LinkedIn Life 4 okt 2018

Snel naar Lidl! Ze verkopen binnenkort frikandel speciaal pizza’s

Stel, je gaat met je vriendinnen naar de snackbar. Welke snack bestel je dan? We hopen een frikandel, want we hebben heel lekker nieuws. Lidl verkoopt namelijk een frikandel speciaal pizza en OMG… Dat wil je toch in je mond stoppen?

In eerste instantie sta je misschien niet te springen om zo’n frikandel speciaal pizza van Lidl. Maar laat het even bezinken. Eigenlijk klinkt het zo slecht nog niet.

Lidl frikandel speciaal pizza

Hoog tijd om je boodschappen bij Lidl te halen, want dan kun je die chille pizza meteen in je mandje stoppen. Het heerlijke hapje kost je maar 2 euro, dus het is natuurlijk hartstikke zonde om dit te laten liggen.

Zie je al een frikandel speciaal avondje voor je? Zorg dan dat je op 13 en 14 oktober voor de supermarktdeur staat, want dan ligt deze delicatesse in het vriesvak.

Kijk nou hoe heerlijk dit is:

frikadel speciaal pizza lidl

Wat zit er op de pizza?

Niet geheel belangrijk: wat zit er precies op de pizza? Op de folder kun je het al lezen. Het is rijkelijk belegd met frikandellen (duh), mayonaise en curry. Maar we zien op het plaatje ook uitjes, want anders is er natuurlijk niks speciaals aan.

We kunnen nu al niet wachten om een pizza feestje te organiseren.

Ze hebben nog meer lekkers:

Yum! Lidl verkoopt deze herfst mega veel originele truffel producten

Froot

Reageer op artikel:
Snel naar Lidl! Ze verkopen binnenkort frikandel speciaal pizza’s
Sluiten