Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 30 mei 2018

Wat chill! Bij Lidl verkopen ze een water hangmat waarmee je heerlijk kunt relaxen in een zwembad

Met dit warme weer lig je natuurlijk veel liever ín het water dan dat je op een flamingo floatie zit. Daar is het nu veel te warm voor en jij hebt echt afkoeling nodig. In deze hangmat lig je onder het water en dat helpt pas écht tegen de hitte.

Het is echt veel te warm om op dit moment echt iets te ondernemen, daarom kun je maar het beste gewoon in een zwembad gaan liggen. Natuurlijk met een ijsje en een drankje in je hand. Én deze toffe hangmat van Lidl natuurlijk.

Water hangmat van Lidl

De Duitse supermarktketen verkoopt niet alleen opblaasbare jacuzzi’s en lounge-eilanden (ja echt waar), maar ook een hangmat voor in je zwembad. Uh, hoe dan? Nou de zijkanten kun je opblazen en de bodem hangt gewoon in het heerlijke koude water.

Jij ziet jezelf al helemaal liggen in deze water hangmat. Boekje erbij, gin tonic erbij en jouw middagje relaxen kan echt niet meer stuk. Het zou zelfs nog veel leuker zijn als je samen met al je vriendinnen in een hangmatje in het zwembad zou drijven. Beste pool party idee ooit.

Deze week in de aanbieding

Je kunt de water hangmat in de webshop van Lidl bestellen en het kost maar een tientje. Hij is helaas wel pas leverbaar vanaf 4 juni, maar het is het absoluut waard om daar nog even op te wachten want de zomer is nog laaaaang niet voorbij. Daar drinken we er nog eentje op.

Reageer op artikel:
Wat chill! Bij Lidl verkopen ze een water hangmat waarmee je heerlijk kunt relaxen in een zwembad
Sluiten