Renée
Renée | LinkedIn Life 24 okt 2019

Te schattig! Lidl verkoopt vanaf VANDAAG hondenpakjes voor Halloween

We weten niet of je plannen hebt om op 31 oktober Halloween te gaan vieren, maar we gokken dat je na het lezen van dit artikel dat wél gaat doen. Lidl heeft namelijk een fantastisch leuke aanbieding: ze verkopen speciale hondenpakjes. Dat betekent snel naar de winkel gaan, want op = op.

Waarom zou je alleen jezelf verkleden als je jouw lieve hond ook een pakje aan kunt trekken? De Lidl hondenpakjes zien er te schattig uit.

Lidl hondenpakjes voor Halloween

Dit jaar wordt in ieder geval de beste Halloween ooit, want nu kan je hond dus rustig meedoen met de festiviteiten. Mits je het allemaal hond-proof maakt, natuurlijk. Aan de outfit van je lieve viervoeter ligt het in ieder geval niet. Voor €5,99 scoor je namelijk deze briljante outfit:

lidl hondenpakjes voor halloween
Lidl

Is dit niet té leuk? We weten op het moment van publiceren niet of er nog meer hondenpakjes te koop zijn. Er is maar één manier om daar achter te komen en dat is de winkel zo snel mogelijk bezoeken. Vanaf vandaag is het namelijk te koop en je weet wat op = op betekent… Hier wil je rap bij zijn.

Meer lezen:

Reageer op artikel:
Te schattig! Lidl verkoopt vanaf VANDAAG hondenpakjes voor Halloween
Sluiten