Renée
Renée | LinkedIn Travel 12 mrt 2019

Joe joe! Je kunt nu samen met je moeder voor een prikkie naar Ibiza

App je moeder dat jullie dit jaar zeker samen op vakantie gaan, want de Ibiza aanbieding die we in de Lidl folder hebben gespot laat je zeker niet aan je voorbij gaan. Wat is de situatie? Je kunt vanaf 379 euro per persoon naar het eiland en je vlucht en huurauto zijn hierbij al inbegrepen.

Kijk, dat is nog eens een deal waarvoor je wakker gemaakt wil worden. Op naar Ibiza met je lieve moedertje, want deze aanbieding is goed.

Ibiza aanbieding: voor 379 euro acht dagen naar het eiland

Heb je wel oren naar een achtdaagse vakantie naar het zonovergoten Ibiza? Dan wil je vast meer weten over de inhoud van deze Lidl aanbieding.

Deze Ibiza aanbieding is als volgt: na een vlucht van zo’n 2,5 uur stap je uit op het prachtige eiland, waarna je je huurauto ophaalt. Die auto is namelijk al bij de prijs inbegrepen. Dan rijd je naar AzuLine Hotel Pacific in San Antonio.

Ooit was dit een klein visserdorpje, nu is het een bekende badplaats. Met drie keer rollen (lees: drie minuten) sta je vanaf je hotelkamer met je tenen in het zand. Geen verkeerde plek om te verblijven, dus. Het centrum van San Antonio is op 200 meter afstand, dus ‘s avonds heb je de auto niet eens nodig.

Meer weten over deze aanbieding? Kijk dan hier.

Moeder-dochter uitje: Dit is waarom Ibiza de perfecte bestemming is voor een minivakantie met je mama

Reageer op artikel:
Joe joe! Je kunt nu samen met je moeder voor een prikkie naar Ibiza
Sluiten