Renée
Renée Life 9 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Inslaan maar! Bij Lidl scoor je voor €2,99 té schattige vetplantjes in een alpaca pot

Alle alpaca liefhebbers opgelet. Maak snel een tripje naar je favoriete Duitse supermarkt (Lidl, natuurlijk) om een nieuwe kamerplant in te slaan. Of meerdere. Want de alpaca plantjes die nu verkocht worden zijn te schattig om te laten staan.

Zelfs als jij altijd planten dood laat gaan is dit een kamerplant voor jou. De alpaca plantjes die Lidl verkoopt zijn namelijk vetplanten. Met andere woorden: die zijn bijna niet kapot te krijgen.

De leuke kamerplant die Lidl nu verkoopt

De supermarktketen kondigt op een geniale manier aan dat de kamerplant nu verkrijgbaar is. “Als je deze alpaca’s straks tegenkomt in de winkel benader ze dan rustig en geef ze een aai over de bol. Mocht je tot aankoop over willen gaan besef dan goed dat de alpacamerplant een kuddedier is! Vanaf morgen in de winkel. OP=OP”

Eerlijk is eerlijk, die op = op doet het hem. Dit betekent dat je er snel bij wil zijn, want als deze schattige potjes weg zijn, wordt het een moeilijke klus om ze nog in je bezit te krijgen. En pssst: als het plantje toch doodgaat, zet je er zo een nieuwe vetplant in.

Security Check Required

No Description

De plant in keramische alpaca kost €2,99. Dat is een stuk goedkoper dan de alpaca planten die we online tegenkomen, dus inslaan maar.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Inslaan maar! Bij Lidl scoor je voor €2,99 té schattige vetplantjes in een alpaca pot
Sluiten