Nog op zoek naar een kersttrui? Lidl verkoopt ze nu voor een prikkie zodat jij kunt matchen met je nichtje

De feestdagen vragen om warme chocolademelk, gezelligheid en natuurlijk ook een warme kersttrui. Heb je nog een kersttrui of -vest nodig, dan staat Lidl voor je klaar met ruim keuze uit zes verschillende varianten.

De winterperiode komt eraan, hoog tijd om warme kersttruien in te slaan. Heerlijk om ons te wikkelen in de gezelligste kerstvesten en er feestelijk uit te zien.

De leukste kersttruien kun je kopen bij Lidl

Maak de feestdagen helemaal af met een feestelijke kerstkleding. Deze geschikte warme kersttruien zijn als kersen op de taart (of piek op de kerstboom) onmisbaar. Sla er meteen één in voor je beste vriendin/moeder/zus/nichtje, zodat jullie matchend de feestdagen doorkomen.

Lidl kersttrui
Lidl

1. ESMARA Dames kersttrui €8,99

Met deze kersttruien breng jij het kerstdiner tot leven. Tover jij jezelf om tot elf deze feestdagen? Met deze trui weet jij geheid de aandacht naar jezelf toe te trekken. En dan is het helemaal niet gek als je de entertainer van de avond bent.

Lidl kersttrui kerstvest
Lidl

2. ESMARA Dames kerstvest of -trui €12,99

Wil je je helemaal inleven in de kerstsfeer, dan is een van deze kerstvesten perfect voor jou. Dít is het perfecte excuus om jezelf in te leven, of je nu gaat voor de sneeuwman of een pinguïn. Ga je voor de kerstman dit jaar, dan breng je naast cadeautjes ook een lach op ieders gezicht.

Wees er snel bij, want we hebben een flauw vermoeden dat deze truien straks super hard gaan.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Nog op zoek naar een kersttrui? Lidl verkoopt ze nu voor een prikkie zodat jij kunt matchen met je nichtje
Sluiten