Inga Stoit
Inga Stoit Life 14 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Deze koelrugzak van Lidl is alles wat je wil voor een zomerse picknick of stranddag

Niks zo fijn als een koude prosecco. Wanneer jij gaat picknicken of naar het strand gaat, is een goede koelrugzak een absolute must. En wat dat betreft heeft Lidl het weer helemaal begrepen. De supermarkt heeft een topper in de aanbieding, die jij niet wilt mislopen.

Dit mooie weer is ideaal voor middagen in het park of op het strand. Je neemt je eigen hapjes en drankjes mee, en dit gaat nu nog fijner in de koelrugzak van Lidl. Met deze tas blijft alles heerlijk cool en kunnen jullie de hele dag vertoeven in de buitenlucht.

Koelrugzak

Deze tas is zo fantastisch omdat drankjes en hapjes tot wel 6 uur lang koel blijven. En daarnaast kun je er ook nog eens 20 liter in kwijt. Dat betekent: veel prosecco, kaasjes, olijven, wijn en meer. De rugzak heeft verstelbare schouderriemen en dat zorgt ervoor dat iedereen van de girl squat deze kan dragen. Je kunt kiezen uit rood of blauw.

Lidl

Welke kleur je ook kiest: deze tas is een fantastische uitkomst, waar wij deze zomer nog lang gebruik van gaan maken. Je kunt hem hier bestellen voor maar 12.99 euro. En (tip), vanaf 16 augustus wordt deze nog goedkoper. De tas kost dan nog maar 10 euro. Wees er snel bij; want op = op, en dat geloven wij maar al te graag met een topper als deze.

Reageer op artikel:
Deze koelrugzak van Lidl is alles wat je wil voor een zomerse picknick of stranddag
Sluiten