Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 18 juni 2019

Bel je vriendinnen want Lidl verkoopt een pizzatray zodat jullie pizza’s altijd tegelijkertijd klaar zijn

Dat Lidl musthaves verkoopt die je écht in huis wil hebben wisten we natuurlijk al, maar deze pizzatray is alles waar je van droomde. Als je je beste vriendinnen uitnodigt voor een avondje Netflix & Pizza is het ontzettend irritant dat je nooit alle pizza’s tegelijkertijd kunt afbakken. Gelukkig is er de pizzatray.

Een filmavondje is niet compleet zonder pizza’s, maar als je ze zelf maakt of in ieder geval zelf opwarmt heb je toch een probleem. Er passen namelijk nooit vier pizza’s in je oven maar dankzij deze tray zijn we van dat probleem verholpen.

De pizzatray van Lidl

Wie deze pizzatray heeft ontworpen is werkelijk geniaal want het is een bekend probleem voor iedereen dat pizza’s nooit tegelijkertijd in je oven kunnen. Het is een strijd om jouw pizza Calzone als eerste in die oven te krijgen want moeten wachten op je pizza is nooit leuk.

Gelukkig verkoopt Lidl nu deze pizzatray waardoor je in één keer vier pizza’s kunt afbakken in de oven. In het frame kun je vier bakplaten bevestigen zodat ze gestapeld in de oven worden afgebakken. Hoe handig!

Lidl

De pizzatray kun je bestellen in de webshop van Lidl en kost €9,99. Dat is geen geld voor een gadget waar je je leven lang plezier van gaat hebben.

Lees ook: YES! Lidl verkoopt onwijs betaalbare macaron cocktails om de zomer mee te vieren

Reageer op artikel:
Bel je vriendinnen want Lidl verkoopt een pizzatray zodat jullie pizza’s altijd tegelijkertijd klaar zijn
Sluiten