Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 3 dec 2018

Met deze deken slash poncho van Lidl krijgen zelfs de grootste koukleumen het warm

Wij vonden op het internet een deken die veel meer is dan slechts een deken. Het is een soort huisje waar je in kan wonen en waar jij je zonder gene, het liefst zo’n 24 uur per dag, in mag verstoppen. Dat wordt een uitje plannen naar Lidl, want hier kan je één van de drie varianten krijgen voor 14,99 euro.

Het is winter, het is koud en we willen ons wikkelen in dekens. Punt. Met deze dekens van Lidl heb jij het lekker warm, want zelfs je hoofd en handen hoeven zich geen zorgen te maken.

Lidl helpt je door de winter heen

Lidl verkoopt allerlei spullen om ons te voorzien van een warme wintervacht. Alle basic fleece dekens hebben we ondertussen wel gezien, dus deze geweldige afwisseling is erg welkom.

Sleep je vriendinnen dus maar snel naar één van de fijnste winkels van Nederland, want beter dan dit gaat het echt niet worden.

Is het een deken? Is het een poncho?

Vraag van de dag: wat is het eigenlijk? Een deken, een poncho? Lidl noemt het voor de zekerheid maar een woonponcho-/deken. Met het woord woon ervoor, ja. Want laten we eerlijk zijn: wie heeft een huis nodig als je zo’n poncho hebt?

lidl poncho deken

Je betaalt 15 euro voor deze deken en dan kan je kiezen tussen een konijnendeken of één van de twee monsterdekens.

Hier koop je de musthave deken slash poncho van het jaar.

Laat de kerst maar komen: Lidl verkoopt matching kerstpakjes voor jou en je lover

Reageer op artikel:
Met deze deken slash poncho van Lidl krijgen zelfs de grootste koukleumen het warm
Sluiten