Renée
Renée | LinkedIn Life 15 jul 2019

Lidl verkoopt een super goedkope robotstofzuiger zodat je het nooit meer zelf hoeft te doen

Niets in het huishouden geeft je zo’n fijn gevoel als een vieze vloer stofvrij maken met de stofzuiger. Maar eerlijk is eerlijk, je hebt wel wat beters te doen met je tijd. Op het terras zitten met je vriendinnen, bijvoorbeeld. Ga dus snel naar Lidl, want daar verkopen ze nu een robotstofzuiger die al het werk voor je doet.

Zo’n robotstofzuiger had niet op een beter moment in je leven kunnen komen. Helemaal nu het zomer is heb je nog minder zin om het huishouden te doen. Maar je hoeft het niet te laten versloffen, want de Lidl stofzuiger doet al het werk voor je.

De Lidl robotstofzuiger

Hoog tijd om alvast een naam te verzinnen voor de nieuwe aanwinst in je gezin, want de Lidl robotstofzuiger wil je vanaf nu in je leven integreren. De Vileda stofzuiger ‘beweegt zich zelfstandig door de kamer voor dagelijks stofzuigen zonder moeite’. Klinkt perfect.

Per keer kan ‘ie 80 minuten aan het werk, dus tenzij je in een mega villa woont is dat meer dan genoeg om je huis schoon te krijgen. De stofzuiger is vanaf donderdag voor een mooie prijs van €50 te koop. Wat wil je nog meer? Klik hier voor meer informatie.

Lees ook: Deze zonnebril blijft drijven in het water zodat je ‘m nooit meer kwijtraakt in de zee

Reageer op artikel:
Lidl verkoopt een super goedkope robotstofzuiger zodat je het nooit meer zelf hoeft te doen
Sluiten