Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 4 okt 2018

Yum! Lidl verkoopt deze herfst mega veel originele truffel producten

Wij houden van eten en dan vooral alles waar truffel in zit. Daarom hebben we goed nieuws voor alle mede truffel lovers: Lidl komt met super veel eten met truffel deze herfst.

Truffel producten

De herfst is begonnen en wat is er nu fijner dan ‘s avonds met je vriendinnen op de bank genieten van een wijntje en lekkere hapjes? Maar naast de standaard naturel chipszakken wil je af en toe natuurlijk ook een beetje uitpakken.

Nou, als jij en je vriendinnen net zo’n fan zijn van truffel als dat wij zijn, dan hebben we goed nieuws voor je. Lidls herfst assortiment is namelijk om je vingers bij af te likken.

Zo liggen er truffelpizza’s, truffelchips en truffelbrie in de schappen van de winkel. Hoe lekker is dat? Alleen al bij de gedachte hieraan klopt ons truffel liefhebbende hartje sneller.

Meer lekkere dingen

Naast de heerlijke truffel producten biedt Lidl meer lekkers aan voor de herfst. Sommige dingen zijn ook nog eens super erg Insta-gram waardig. Zo kun je gewoon witte en blauwe pompoenen kopen als je je vriendinnen wilt verrassen met een pompoensoepje.

Wil je een schaaltje bitterballen serveren, maar vind je dat stiekem toch een beetje saai? Geen probleem, in de winkel zijn namelijk bitterballen te koop met de smaken Black Angus, bier met oude kaas en ontbijtkoek. Als dat geen originele borrel is, weten wij het ook niet meer.

Het beste nieuws? Al deze lekkernijen zijn al vanaf vandaag te koop bij Lidl.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Dit restaurant in Amsterdam heeft truffel dinsdagen dus blok dinsdagen in je agenda

Reageer op artikel:
Yum! Lidl verkoopt deze herfst mega veel originele truffel producten
Sluiten