Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 12 feb 2018

RENNEN! Bij de Lidl kun je volgende week mega fluffly unicorn sloffen scoren

Het hebben van koude voeten deze winter is echt totaal onnodig. Net zoals het hebben van saaie zwarte of grijze pantoffels om je voeten te warmen. Tegenwoordig is er zoveel schattig binnenschoeisel dat je bijna hoopt dat het voor altijd winter blijft. Dat gevoel krijg je in ieder geval zéker bij deze cuties van de Lidl.

Als je te laat was om unicorn sloffen bij de Primark of bij de Aldi te scoren, dan krijg je nu een verdiende derde kans bij de Lidl. Driemaal is scheepsrecht, toch?

Unicorn sloffen bij Lidl

Dat de sloffen een succes zijn, is niet onopgemerkt gebleven bij de goedkope supermarktketen. Daarom gaan ze de formule gewoon doorpakken. Heel slim. De sloffen zijn vanaf maandag 19 februari verkrijgbaar in wit en roze, dus je kunt ook nog eens kiezen. En als je niet kan kiezen, koop je ze toch beiden? voor maar zes euro per paar weten we het wel.

Omdat beeld meer zegt dan duizend worden, is het zaak om alvast richting de dichtstbijzijnde Lidl te rennen. Als je de sloffen ziet ben je namelijk meteen verkocht. Maar echt rennen, want de geschiedenis wijst uit dat dat de meest succesvolle tactiek is om de unicorn sloffen te scoren.

unicorn sloffen lidl

Oh, en als je al unicorn sloffen hebt, dan kun je volgende week bij de Lidl ook notitieboekjes, een nachtlampje, een knuffel en een springdier scoren. Allemaal met unicorns in de hoofdrol. Lidl, we love you.

Lidl

Reageer op artikel:
RENNEN! Bij de Lidl kun je volgende week mega fluffly unicorn sloffen scoren
Sluiten