Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 26 november 2017

Voor luxepoezen met een budget: Lidl verkoopt kaviaar

Met Kerstmis wil je misschien een beetje de luxepoes uithangen. Bij je familie of bij je vriendinnen. En kaviaar serveren aan je gasten is toch wel een ultieme blijk van decadentie. Maar ja, goedkoop is het spulletje niet. Toch?

Nou, dat valt dus allemaal reuze mee. Want Lidl snapt als geen ander dat we willen doen of we rijk zijn, terwijl we in werkelijkheid soms dagenlang moeten leven op goedkope blikjes soep. En uit noodzaak nóg maar een jaar dezelfde winterjas dragen…

Daarom heeft de supermarkt nu kaviaar in de schappen liggen. Zodat je kunt doen of je het allemaal voor elkaar hebt, financieel gezien. En deze Lidl kaviaar kost natuurlijk maar een fractie van wat je normaal gesproken neerlegt voor de onbevruchte eitjes.

Lidl verkoopt kaviaar

Dit potje met 50 gram kaviaar van Lidl kost namelijk maar 4 euro. Terwijl je normaal toch al snel 20 euro voor 10 gram afrekent.

Er is wel een klein dingetje natuurlijk. En dat is dat de zwarte delicatesse normaal afkomstig is van de steur. En dat deze Lidl eitjes van de wilde zalm zijn. En ze zijn roze.

Maar dat laatste is misschien alleen maar fantastisch. Want alles is beter in roze toch?

Dit vind je misschien ook leuk: Relaxmodus aan! Met deze wijnhouder kun je badderen en wijntjes drinken tegelijk

Reageer op artikel:
Voor luxepoezen met een budget: Lidl verkoopt kaviaar
Sluiten