Renée
Renée | LinkedIn Travel 9 sep 2019

Vriendinnen vakantie! Boek nu een surprise trip voor maar €99

Niets is zo gezellig als een weekendje weg met je vriendinnen, toch? Hoog tijd om weer eens een datum te prikken, want jullie kunnen dit jaar nog op een verrassingsreis voor €99. Lidl heeft namelijk weer een super aanbieding die wel wel móeten delen met je.

Een minivakantie is de perfecte activiteit als je even met vriendinnen wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Dat je nu nog meer reden hebt om een weekendje weg te boeken, is mooi meegenomen. Voor nog geen €100 zitten jullie namelijk al in het buitenland.

Een weekendje weg met Lidl

De aanbieding van Lidl is meteen een leuke: je weet van tevoren namelijk helemaal niet naar welk vliegveld je gaat vliegen en waar je weekendje weg begint. Op een datum prikken en de betaling regelen na hoeven jullie he-le-maal niets te doen. Omdat het een verrassing is, regelt Lidl de reis verder voor je. Ideaal toch?

Je kunt ervoor kiezen om drie of vier dagen op reis te gaan. De bestemming blijft een verrassing, maar Madrid, Venetië en Boedapest behoren tot de mogelijke opties. Vliegen doen jullie vanaf Eindhoven of Charleroi, dus houd daar wel rekening mee.

Nog meer handige informatie

We zetten voor het gemak nog even wat handige informatie voor je op een rij.

  • Je kiest voor twee of drie overnachtingen
  • Daarbij krijg je twee of drie keer een ontbijtbuffet
  • Je krijgt tickets voor een retourvlucht
  • Je verblijft in een drie sterren hotel

Lees alle details hier goed door.

Meer over reizen:

Reageer op artikel:
Vriendinnen vakantie! Boek nu een surprise trip voor maar €99
Sluiten