Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 7 december 2017

INSLAAN! De Lidl-wijn is bekroond als de allerbeste en hij kost bijna niks

Heb jij toevallig de taak om dit jaar de wijn te verzorgen bij het kerstdiner? Of wil je gewoon lekkere wijn in huis hebben voor als je girlsquad toevallig langskomt? Dat hoeft vanaf nu geen kapitalen meer te kosten. Want de beste wijn kost bijna niets en koop je gewoon bij Lidl.

Dit koude, grijze weer, smeekt om een glas rode wijn. Kies dan voor de Fortezza Dei Collo Chianti Classico Reserva. Dat is een hele mond vol, maar het is gewoon een wijntje van de Lidl. Maar toevallig wel een héél goede wijn van de supermarktketen.

Deze Lidl-wijn is bekroond als de allerbeste van de wereld

De wijn is namelijk bekroond als de állerbeste rode wijn, tijdens de ‘Oscars voor wijnen’, de International Wine Challenge.

En deze rode wijn uit Toscane kost ook nog eens geen drol, namelijk 5,99 per fles. Koopje toch als we het hebben over de beste wijn van de wereld? Want de andere wijnen in de top tien kosten namelijk tussen de 35 en 50 euro per fles.

De prijswinnende wijn zal waarschijnlijk de winkels uit vliegen de komende tijd. Dus wees er snel bij, is ons advies.

En dan: proost!

Vond je dit artikel leuk? Lees hier dan hoe je de Fortezza Dei Collo Chianti Classico Reserva kunt meesmokkelen naar de club:
Deze borstel wil je vanavond mee naar de club want je kunt er drank in verstoppen

Reageer op artikel:
INSLAAN! De Lidl-wijn is bekroond als de allerbeste en hij kost bijna niks
Sluiten