Onherkenbaar! Zo zag Lie van Temptation Island er vroeger uit

Lie Meurs, die we kennen van Ex on the Beach en Temptation Island VIPS, maakt geen geheim van haar liefde voor plastische chirurgie. Ze heeft behoorlijk wat spuitjes in haar gezicht laten zetten om tot de look te komen die ze nu heeft. Toch was er ooit een tijd dat deze dame nog puur natuur was en wedden dat jij haar niet herkent?

Lie is geliefd bij de mannen, dat heeft ze deels aan haar bijzondere looks te danken. Wij begrijpen dat wel, want Lie is een prachtige vrouw. Toch ging ze vroeger heel anders door het leven. Zet je bril maar op, want je herkent haar amper terug.

Zo zag Lie eruit voor de plastische chirurgie

De Lie van vroeger is – qua uiterlijk – een heel ander meid dan de Lie die we nu kennen. Met haar felrode haar en poses was ze al heel fotogeniek, maar nu laat ze een heel andere kant van zichzelf zien.

Karlijn van Spankeren

Herkennen jullie Lie? Zo zag ze er vroeger uit

Kan jij de foto niet zien? Word dan lid van groep op Facebook. 

Haar tattoo’s en haar slanke figuur had Lie al, maar aan haar gezicht en kapsel heeft de dame veel veranderd. In Ex on the Beach gaf ze ooit toe dat ze haar lippen liet opvullen. Daarnaast ziet ze er natuurlijk door haar nieuwe haarkleur en make-up look heel anders uit.

Lees ook: Herken jij ze nog? Dit is hoe Sharon en Esmee er een paar jaar geleden uitzagen

Reageer op artikel:
Onherkenbaar! Zo zag Lie van Temptation Island er vroeger uit
Sluiten