Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 16 sep 2015

LIEF! Deze man vliegt zijn Tinder date naar China en hun verhaal is zó schattig

Of je nou zelf 'Tindert' of er wel eens rond hebt gekeken, je kunt je vast moeilijk voorstellen dat je daar je Prins Charming gaat ontmoeten en een happily ever after zal hebben, toch? Guess what, op Tinder worden sprookjes toch echt waarheid.

Thomas Gallagher gebruikte Tinder af en toe. Zoals hij zelf zegt was het eigenlijk meer een boost voor zijn zelfvertrouwen als hij de app gebruikte. Hij verwachtte niet dat hij daadwerkelijk iemand zou ontmoeten via de app waar hij verliefd op zou worden.

Toen hij voor werk in Chicago was, ruim 1100 kilometer van zijn huis vandaan, besloot hij weer even te gaan swipen op Tinder. Gewoon om even wat tijd te doden. Uit nieuwsgierigheid en verveling stuurde hij één meisje een berichtje over haar reisfoto’s.

Terwijl ze aan het chatten waren vroeg Thomas haar of hij haar mee mocht nemen naar China, als zij hem mee nam naar Nieuw Zeeland:

Het gesprek was blijkbaar zo leuk dat Thomas en Grace elkaar berichtjes bleven sturen voor een maand lang. En toen besloten ze elkaar te ontmoeten. Grappig, zo vertelt Thomas. Want in eerste instantie was dat helemaal niet zijn doel. Als Grace hem direct op dag één had uitgenodigd was hij niet eens gegaan.

“I guess everyone wants some Princess Bride story about their relationship”

Inmiddels is het stel zes maanden samen en vliegen ze ieder weekend (!) naar elkaar toe. En, om het verhaal nóg romantischer te maken, eergisteren zijn ze geland in Bejing, China. Ook Nieuw Zeeland staat al gepland in februari. In onderstaande video zie je de lovebugs samen op reis:

Thomas deelde het liefdesverhaal van hem en Grace op Reddit om aan te tonen dat Tinder gebruikers niet allemaal ‘robots’ zijn. “She hasn’t tried to murder me yet and still has not revealed any signs of being a bot. I honesty have not been happier. I guess everyone wants some Princess Bride story about their relationship. But some people meet on Tinder. As terrible as that sounds.”

Waar de toekomst ligt voor de tortelduifjes? Thomas vertelt dat hij nog geen idee heeft. Ook al ligt de lat best hoog zoals hij zelf aangeeft. Ze hebben in de afgelopen zes maanden al veel samen gereisd en samen de ‘spannende’ eerste vakantie overleefd. Maar ze kunnen niet wachten op alles wat er nog komen gaat. Hoé lief.

Reageer op artikel:
LIEF! Deze man vliegt zijn Tinder date naar China en hun verhaal is zó schattig
Sluiten