Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 15 jun 2017

Lief! Er komt een film speciaal voor Olaf van Frozen

Heb jij Frozen ook zo'n acht keer gezien en kan je elke zin meepraten? Dan vind je het vast ook zo balen dat het nogal lang duurt voordat Frozen 2 uitkomt. Gelukkig hebben we goed nieuws voor je, want in de tussentijd kan je genieten van de eigen film van jouw lievelings-sneeuwpopje.

Je hebt zo ongelooflijk genoten van zijn optreden in Frozen. Er is niemand zó optimistisch als lieve Olaf en kan je dan ook een prachtig voorbeeld aan nemen. En wat goed dat Olaf nu zijn eigen film krijgt, Olaf’s Frozen Adventure, want zo kan jij al veel eerder dan je oorspronkelijk had gepland genieten van zijn opgewekte stem.

Hartverwarmend

De nieuwe film van Olaf zal hartverwarmend met een ijzig tintje zijn. Omdat Anna haar koninkrijk jarenlang links heeft laten liggen, zijn er geen tradities vanuit de familie. Olaf, Mr. Goodguy dat hij is, gaat op zoek naar tradities voor de familie door bij andere gezinnen te vragen naar hun gewoonten. En dat gaat gepaard met een portie geweldige humor.

Hier alvast een klein voorproefje:

Dit is toch té schattig?! Wij willen ook een Olaf in huis. Met persoonlijk sneeuwwolkje wel, want we houden ook van de zon.

Een korte film

De film gaat slechts 21 minuten duren en zal waarschijnlijk als voorprogramma van de nieuwe Disneyfilm Coco uit worden gezonden. En laat je nou net ook de dagen aftellen tot de lieve film Coco in de bioscoop komt; twee vliegen in één klap, hoppa.

Dit vind jij ook leuk om te lezen: 19 x wat je nog niet wist of was opgevallen aan de Disney prinsessen

Reageer op artikel:
Lief! Er komt een film speciaal voor Olaf van Frozen
Sluiten