Liefde A-Z: 5 redenen waarom je de macho man wél een kans moet geven

Joke-Jiers Botma 17 feb 2016 Love

We zeggen het wel vaker, mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. En daarom publiceren we iedere avond een liefdesartikel per letter van het alfabet in de hoop dat iedereen daarna de liefde kan lezen. Vandaag de M van Macho Man. Want die is stiekem toch best wel heel leuk..

Veel vrouwen rollen met hun ogen zodra er een macho man de kroeg binnenstapt. Want het is de man die er álles aan doet om op te vallen in de menigte. Maar wij vertellen je voor eens en altijd waarom je juist die man wél een kans moet geven:

1. Hij zal tijdens het daten álles uit de kast trekken

Dankzij zijn macho gedrag zal hij er alles aan doen om tijdens een date jou te verrassen. Want vergeet niet, deze man heeft een ego waar je u tegen zegt. Hij neemt je mee naar de mooiste cocktailbar en doet er alles aan om indruk op je te maken. Stiekem moet je hier om lachen, maar het is ook wel heel schattig. Want hieruit blijkt dat hij echt zijn best voor je heeft gedaan.

2. Je voelt je meer dan ooit op en top vrouw

Een macho man is een echte man-man. Hij houdt de deur voor je open, tilt je zware tassen, schuift je stoel aan, koopt bossen rozen voor je. Écht waar, tot aan het mierzoete toe. Maar in de Nederlandse cultuur zien we dit veel te weinig, laat het daarom allemaal gebeuren. Je bent niet voor niets een vrouw, en eh… prinses.

3. Hij ziet er hoe dan ook goed uit

Hij is een ontzettende ijdeltuit. Je zal hem niet betrappen op super foute schoenen of een slecht lichaam. Hij geeft veel om zijn uiterlijke vertoon. Dit mogen wij vrouwen meer dan ooit omarmen. Want hoe fijn is het wel niet dat een man ook zijn best doet om er goed uit te zien voor jou?

4. Hij zal niet zomaar voor een meisje kiezen

De macho man kan elke vrouw om zijn vinger winden. Hij heeft namelijk een vlotte babbel en weet precies wat een vrouw wil horen. Maar als hij dan voor jou kiest, dan mag je stellen dat je voor hem echt het meisje bent. De keuze is reuze en de macho man kies alleen als hij écht gek op iemand is. Koesteren zeggen wij.

5. Stiekem heeft hij een héél klein hartje

En als hij dan voor je heeft gekozen, kom je erachter wat een lieverd er achter dat haantjesgedrag zit. Hij blijkt namelijk een heel klein hartje te hebben. Wees niet verbaasd als hij een liefde voor dieren te hebben of heel gek is op zijn oma. Vaak zijn het juist deze mannen die zo’n ontzettend goed hart bezitten.

LEES OOK: Wat vrouwen écht willen: 12 x wat de perfecte gentleman doet

Reageer op artikel:
Liefde A-Z: 5 redenen waarom je de macho man wél een kans moet geven
Sluiten