Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 22 feb 2016
Leestijd: 3 minuten

Liefde A-Z: deze 16 super Romantische dingen zijn best cliché maar vinden we stiekem toch geweldig

We zeggen het wel vaker, mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. En daarom publiceren we iedere avond een liefdesartikel per letter van het alfabet in de hoop dat iedereen daarna de liefde kan lezen. Vandaag de R van Romantisch. Omdat we stiekem onwijs genieten van lieve dingen die hij doet.
Hoe cheesy en cliché sommige dingen ook zijn, je krijgt er tóch nooit genoeg van.

1. Samen in bad

Je zeept elkaar in, plaagt elkaar met het badschuim, hij kan je haar wassen en je ondertussen een hoofdmassage geven. En wie weet komt het van sexy time. Jullie zijn tenslotte al naakt en ontspannen…

2. Overal kaarsjes

Het moment dat je thuiskomt en hij het hele huis heeft versierd met kaarsjes is een puur geluksmoment. Het ziet er meteen gezellig uit en het is zó lief.

3. Ontbijt op bed

Zelfs als hij het ei veel te lang heeft gekookt, het brood heeft laten verbranden in de toaster en veel te veel suiker in je koffie heeft gedaan, vind je het ontzettend leuk. Als er eten is, heeft hij sowieso je hart gewonnen.

4. Of champagne in bed

Misschien nog wel beter. Een speciaal moment vraagt gewoon om champagne, ontkurk die fles maar.

5. Een strandwandeling

Uitwaaien, nog zo’n cliché term, maar stiekem is het zo fijn om samen hand in hand over het strand te lopen. Het kan in zomer en winter en het is het perfecte moment om te kletsen. En af en toe stilstaan om te zoenen mag ook. Aan het einde een warme chocomel of glaasje wijn bij een strandtent en je dag kan niet meer stuk.

6. Een puppy in een doos

Wat een fantastisch cadeau. Als je de strik van de doos trekt en de deksel optilt zie je het meest fluffy beestje wat je ooit hebt gezien. Je wilt het meteen helemaal fijn knuffelen. En het goede nieuws, hij is helemaal van jou, dus je kunt het iedere dag doen.

7. Rozen

Een boeket, een huis vol, 10.000 zoals Beyoncé kreeg van Jay-Z of één roos, als lief gebaar. Het is altijd goed.

8. Een massage

Heel intiem en bovendien super sensueel. Het fijnste is als jullie allebei helemaal naakt zijn, dan gaan jullie nog meer in elkaar op.

9. Een gepersonaliseerd cadeau

Een boekje met jullie liefste foto’s, een mok met je koosnaampje. Ja, het is zo cheesy, maar het is ook zo fijn.

10. Je meenemen naar je favo restaurant

Altijd goed. Hij kan ook zelf een diner in elkaar flansen. Met een heerlijke wijn en een playlist met zwijmelmuziek. Ja, dan scoort hij ook wel hoog op de romantiekmeter.

11. Een lief kaartje of briefje

Gewoon zomaar. Omdat hij even wil zeggen hoe lief hij je vindt en hoe blij hij met je is. Zucht…

12. Je ophalen

Van je huis als jullie een date hebben bijvoorbeeld. Van je werk kan ook. Of van het station als je niet bij hem in de buurt woont. Kleine moeite, onwijs galant gebaar.

13. Bloemblaadjes op bed strooien

Het ziet er niet alleen ontzettend romantisch uit, het ruikt ook nog eens heerlijk. Én je kunt er a lá American Beauty in je evakostuum tussen gaan liggen.

14. Je verrassen met weekendje weg

Hij heeft je koffer gepakt en jullie trekken er samen op uit. Het geeft helemaal niets dat hij de helft van je spullen is vergeten en het maakt ook niet uit waar jullie naar toe gaan, want het is gewoon super leuk dat hij je wilde verrassen en alles in het geheim heeft gepland.

15. Jullie eerste date opnieuw doen

Of terug gaan naar de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Zo leuk.

16. Bellen of appen voor het slapen gaan

Omdat je weet dat hij als laatste aan jou denkt voor je gaat slapen. Wat is er nou een fijner gevoel? Hij wil je eventjes horen hoe je dag was, of je gewoon welterusten wensen. Dit is iets waar je iedere keer weer van smelt.

LEES OOK: Liefde van A-Z: deze 21 Complimentjes wil je elke dag wel horen van hem

Reageer op artikel:
Liefde A-Z: deze 16 super Romantische dingen zijn best cliché maar vinden we stiekem toch geweldig
Sluiten