Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 1 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Dit is de invloed van hakken op je orgasme

Hakken zijn altijd al het symbool van vrouwelijkheid. Je houding verandert, mannen worden er wild van. Maar.. het veelvoudig van hakken kan ervoor zorgen dat je een minder intens orgasme ervaart… Seriously?

Meisjes op hoge hakken

Wij vinden het allemaal nog een beetje onwerkelijk. Juist het paar schoenen dat staat voor vrouwelijkheid blijkt nu een negatieve invloed te hebben op het orgasme. Het veelvuldig dragen van hakken kan ervoor zorgen dat je bekken anders gaan staan wat kan resulteren in een ellenlange moeilijke weg naar je hoogtepunt.

Hakken zorgen er namelijk voor dat je lichaam haar bekkenbodem aanspant. Je zou denken dat is mooi meegenomen, want het voelt als een training die je cadeau krijgt. Echter, als dit te veel gebeurt kunnen je bekkenbodemspieren zich niet meer aanspannen tijdens en voor een orgasme. Hierdoor is het orgasme lastiger te bereiken of komt het er helemaal niet van.

Ben jij dus de vrouw die áltijd hakken draagt en niet makkelijk tot een orgasme komt? Trek dan eens een paar sneakers uit de kast. Als je daar nou niets voor voelt, wat ook heel begrijpelijk is, dan moet je genoegen nemen met shoe orgasms. Maar ach, die zijn bijna nét zo fijn, toch?

LEES OOK: Liefde A-Z: de eindeloze zoektocht naar de G-spot

Reageer op artikel:
Dit is de invloed van hakken op je orgasme
Sluiten