Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 29 sep 2015

Liefde overwint alles: Dit stel zegde hun baan op en begon een pizzeria op het water

Iedereen droomt er wel over. Je baan opzeggen en iets doen waar je al jaren van droomt. Helaas zijn er nog maar weinig mensen die dit avontuur aan durven te gaan, wat natuurlijk best logisch is. Toch had dit stel de guts om het wel te doen. Ze begonnen samen een pizzeria. En nee, niet zomaar een pizzeria. Een pizzeria op het water. Wij willen er nu al héél graag naar toe.

Tara en Sasha woonden in Indiana en hadden al heel lang samen een droom. Namelijk ergens een pizzeria beginnen op het water, op een boot.

Love story

De 38-jarige Sasha werkte als programmeur op Wall Street in New York. Een baan die goed betaalde en een wereldplek om te wonen. Toch besloot Sasha zijn baan op te zeggen om op een jacht te werken. En daar ontmoette hij Tara die op dezelfde boot werkte. Ze ontdekten al snel dat ze twee dezelfde liefdes deelden: boten en pizza. Helemaal gek was het daarom niet dat ze hier iets mee wilden doen.

Pizza Pi

De pizzeria die Tara en Sasha samen hebben heet Pizza Pi. Het is een floating pizzeria. De boot ligt aan de kust van St. Thomas. Ze serveren aan iedereen die op het water is en zin heeft in pizza. En zeg nou zelf, eigenlijk is pizza lekker op elk moment. Pizza Pi is voornamelijk een toeristenattractie, maar wel een hele originele. Ze staan dan ook in ‘toprestaurants’ op TripAdvisor. Ze verkopen dagelijks gemiddeld 90 pizza’s tegen een prima prijs van negentien dollar.

Tara en Sasha zijn de ontdekkers van Mobile Catering 2.0 als je het ons vraagt:

Vond je dit een fijn verhaal?

Dan wil je vast ook wel dit verhaal lezen in de serie ‘liefde overwint alles’ waarin een stel samen anorexia en boulimia moest zien te overwinnen. Klik op de foto voor het hele verhaal.

Reageer op artikel:
Liefde overwint alles: Dit stel zegde hun baan op en begon een pizzeria op het water
Sluiten