Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Reizen 8 apr 2015

Liefde overwint alles: ‘We moeten samen de wereld rondreizen om bij elkaar te zijn’

Lotte was een tiener toen ze haar avontuur als model begon. Ze reisde de wereld rond en kwam op prachtige plekken. Zo ook in het zonovergoten Kaapstad. Op het strand kwam ze de Braziliaanse Bruno tegen. Twee jonge mensen, uit twee verschillende werelden, met beiden een eigen modellencarrière. Zo cliché als dit prachtige sprookje van twee modellen leek te beginnen, zo onalledaags is hun relatie nu. Bruno kan namelijk geen verblijfsvergunning krijgen waardoor het stel veroordeeld is tot een reis rond de wereld. Beautify’s Joke-Jiers sprak dit prachtige koppel, en hun verhaal neemt je mee in een wereld vol liefde:

De Braziliaan die als een blok voor de Friese schone valt

Lotte en Bruno ontmoetten elkaar op het strand. Toen ze naast hem kwam zitten was het al snel duidelijk dat hij zijn zinnen op haar had gezet. Zoals Bruno later op de avond bekende: ‘Vanaf het moment dat ze de trappen kwam afgelopen bij het strand wist ik dat zij het voor mij was’. Ze zaten allebei in een vriendengroep vol modellen en zagen elkaar dezelfde avond op een feestje bij een villa waar de eerste kus een feit werd. Het was zo overduidelijk dat deze twee bij elkaar hoorden dat de andere modellen op het feest massaal ‘Get a room!’ riepen naar deze toen nog prille tortelduifjes.

Aangezien ze beiden modellenwerk deden probeerden ze zoveel mogelijk naar dezelfde steden af te reizen om daar samen te wonen en te werken. Uiteraard lukte dit niet altijd. Zo werkte Lotte destijds als high fashion model en kwam ze in steden zoals Parijs, Londen, en Milaan. Terwijl de exotische looks van Bruno het juist goed deden in Azië. Ondanks dat ze elkaar soms moesten missen, hadden ze als geen ander begrip voor elkaars situatie. Ze werkten immers beiden in dezelfde business.

1+1= 3

Bruno en Lotte waren ondertussen aan aantal jaar samen en woonden op dat moment in Milaan, toen Lotte zich op een gegeven moment anders dan anders begon te voelen. Ze bleek zwanger te zijn. In eerste instantie was ze in shock. Ze vroeg zich uiteraard af hoe ze dit moest doen. Paste er wel een grote buik bij haar carrière? Wie gaf haar de zekerheid dat ze daarna weer net zo succesvol zou worden als dat ze op dat moment was?

Ondanks dit waren ze meer dan blij met de komst van hun dochter. Lotte heeft zelfs nog tot zeventien weken high fashion modellenwerk kunnen doen. Daarna is ze verhuisd naar Nederland totdat de baby kwam. Maar wel zonder Bruno. Hij kon op dat moment niet met Lotte mee, waardoor ze een groot deel van de zwangerschap ‘alleen’ heeft gedaan: ‘Zwanger zijn is heel speciaal. Toch was het zwaar dat we ons niet samen konden voorbereiden op het ouderschap’. Gelukkig waren haar liefdevolle ouders en jongere zusje er iedere dag voor Lotte en genoten ze samen met haar van haar zwangerschap. Lotte zegt dan ook heel stellig dat ze het zonder hen allemaal niet had gekund.

Once a model, always a model

Lotte beviel in januari 2014 van een prachtig meisje met de naam Luna. Ondanks dat ze nu moeder was en zich gelukkiger dan ooit voelde, wilde ze ook niets liever dan weer aan het werk gaan. Dankzij haar doorzettingsvermogen is ze erin geslaagd om binnen enkele maanden haar figuur terug te krijgen. Dit heeft ze ook een beetje te danken aan Bruno. Hij weet namelijk heel veel van sporten en voeding af. Hij hielp haar om gezond slank te worden na de zwangerschap. En ondanks dat het lijkt of dit een sprookje is, is de waarheid echter harder.

Geen verblijfsvergunning voor Bruno

Ondanks dat hun geluk met zijn drietjes niet op kan, hebben ze namelijk dagelijks te maken met het feit dat ze niet altijd bij elkaar kunnen zijn. Lotte haar geliefde heeft namelijk geen visum. Hierdoor kan Bruno niet voor een langere tijd in Nederland verblijven. Lotte en Luna zijn daardoor vaak zonder hun geliefde en papa Bruno. Toch hebben Lotte en Bruno het streven om zoveel mogelijk tijd samen door te brengen als gezin. Ze reizen daarom met z’n drietjes. Zo zijn ze na Luna haar eerste verjaardag naar Rio de Janeiro geweest. Daar komt niet alleen Bruno zijn familie vandaan maar er is ook genoeg modellenwerk. ‘We werkten om en om. Bij castings ging Luna gewoon met ons mee.’

Toekomstbeeld

Het allerliefste zou het jonge gezinnetje in Nederland gaan wonen in de toekomst. Ook omdat de scholen in Nederland zo goed zijn. Maar Lotte is zich er ook van bewust dat het alle kanten op kan gaan. Ze is vooral dankbaar voor de vrijheid die ze nu hebben. Ondanks dat het niet altijd even makkelijk is, maken ze nu al de meest mooie dingen als gezin mee. Lotte is momenteel met een heel leuk nieuw plan bezig waar ze helaas nog niets over mag zeggen. Maar het is vast net zo verrassend als haar love story.

Wij weten in ieder geval zeker dat dit verhaal getuigt van echte liefde. Het zou niemand verbazen als Lotte en Bruno later met hun dochter mee gaan naar het buitenland voor modellenwerk. Dat knappe smoeltje heeft ze in ieder geval niet van een vreemde.

Volg Lotte op Instagram om een kijkje te krijgen in haar leven: lotte_tuinstra

Wij bij Beautify zijn altijd op zoek naar de mooiste en meest ontroerende liefdesverhalen. Heb jij ook zo’n liefdesverhaal en wil je die graag met ons delen? Mail dan naar: [email protected]

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Liefde overwint alles: ‘We moeten samen de wereld rondreizen om bij elkaar te zijn’
Sluiten