Isis van Graas
Isis van Graas Love 15 jan 2020

Is jouw doel liefde te vinden in 2020? Met deze 5 tips wordt dat gegarandeerd een succes

Je vriendinnen hebben misschien als goede voornemen om elkaar vaker te zien en misschien samen lesjes te pakken in de sportschool. Maar is het één van jouw voornemens om in 2020 de liefde te vinden? Dan vertellen we je hoe je een stapje dichterbij je droom komt.

Om het dit jaar te laten lukken in de liefde is het handig om rekening te houden met een aantal dingen, bijvoorbeeld met jezelf. We helpen je met liefde op weg.

Tips om gelukkig in de liefde te worden

Hoewel je vriendin je vast tig keer gekoppeld heeft aan ‘leuke collega’s’ en je tientallen dating apps al een aantal keer opnieuw hebt aangezwengeld, was 2019 wellicht niet jouw liefdesjaar. Maar geen paniek, met deze tips sta jij straks ontzettend sterk in de relatie van je dromen.

1. Begin bij jezelf

Vergeet heel even de zin “je moet eerst van jezelf houden om van een ander te houden“. Het leven is een groot avontuur waar je niet volmaakt aan kunt beginnen. Hoe mooi is het om jezelf te vinden in een relatie met een ontzettend leuk persoon? Precies.

Daarentegen is het wel belangrijk om te onthouden wat je waard bent en hoe je behandeld zou moeten worden. Een mooie middenweg vinden is dus hét antwoord. Zit je niet lekker in je vel maar kom je wél iemand tegen die je heel leuk vindt? Ga er dan voor.

2. Houd je doel in je achterhoofd

Het is handig om voor jezelf te bedenken hoe jouw ideale romantische situatie eruitziet. Waar ben je naar op zoek? Schrijf het voor jezelf op, zodat je tijdens je liefdesavonturen niet je doel uit het oog verliest. Iemand kan nog wel zo leuk zijn, maar als diegene niet op zoek is naar hetzelfde als jij kan dat misschien voor problemen zorgen.

3. Meerdere wegen leiden naar Rome

Je beste vriendin heeft haar droomlover gevonden via een dating app, maar je zus staat erop dat je iemand van haar vriendenkring ontmoet want zo is het ook bij haar gelukt. Onthoud daarom goed dat er niet één juiste manier bestaat om liefde te vinden. Vind een manier die voor jou werkt en jij je comfortabel bij voelt.

4. Voor liefde neem je de tijd

Waarschijnlijk zijn er een aantal momenten geweest in je dating geschiedenis waar je liever niet meer aan terug denkt. Het is dan ook niet erg om even een pauze te nemen en tot je zelf te komen. Luisteren naar je gevoel en je instinct is waar je uiteindelijk weer nieuwe energie, enthousiasme en liefde van krijgt.

5. Balans is het sleutelwoord

Liefde gebeurt wanneer je het minst verwacht“, deze zin heeft een kern van waarheid maar klopt niet helemaal. Wanneer je niet op zoek bent naar een waardige relatie, dan vind je deze ook niet snel. Wat wel werkt, is met een open mind en open heart openstaan voor nieuwe contacten.

Misschien vind je dit ook leuk:

Elite Daily

Reageer op artikel:
Is jouw doel liefde te vinden in 2020? Met deze 5 tips wordt dat gegarandeerd een succes
Sluiten