Liefde van A-Z: deze 6 kleffe dingen zijn eigenlijk heel fijn

Yasmine Esser 15 feb 2016 Love

We zeggen het wel vaker, mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. En daarom publiceren we iedere avond een liefdesartikel per letter van het alfabet in de hoop dat iedereen daarna de liefde kan lezen. Vandaag de K van Klef. Want soms is er niets heerlijk dan ongegeneerd aan elkaar te zitten.

Andere mensen zullen zich misschien ergeren aan hoe jullie verliefd doen, zelf vind je het op deze momenten heerlijk.

1. Elkaars handen vasthouden

Niet alleen als je samen op straat loopt, maar ook als je tegenover elkaar zit in een restaurant of een café. Wat begint als een gezellig gesprek met een wijntje, gaat al snel over in flirten. Hij raakt jouw hand die op het tafeltje ligt nonchalant aan. En opnieuw. Kort en ogenschijnlijk onopvallend. Maar steeds langer. Ze dansen om elkaar heen. Dan grijp je zijn hand vast en laten jullie nooit meer los.

2. Altijd naast elkaar willen zitten

Als je in een groep bent – van gezamenlijke vrienden tot zijn familie – wijken jullie niet van elkaars zijde. Tuurlijk praat je wel met andere mensen, maar je bent toch blij als je weer naast je lover plaats neemt. Met hem is het uiteindelijk altijd het leukst.

3. Elkaar koosnaampjes geven

Het geeft altijd een speciaal gevoel als hij je bij je koosnaampje noemt. Een naam die hij speciaal voor jou heeft verzonnen. Het slaat vaak nergens op en als andere mensen het horen, vind je het stiekem een beetje gênant. Maar juist omdat het alleen van jullie twee is, is het zo vertederend.

4. Je ogen niet van elkaar af kunnen houden

Je kunt er niets aan doen, maar je ogen worden telkens weer naar hem toegetrokken. Hij is als een magneet. Af en toe zie je dat hij jou kant op kijkt en dan kruisen jullie blikken elkaar. Dan voel je je week worden van binnen en kun je niets anders dan glimlachen.

5. De hele dag door appen

Elk wissewasje willen jullie met elkaar bespreken. Van wat je irritante collega nu weer heeft gezegd tot grappige statusupdates op Facebook. En natuurlijk ook dat je zin hebt in vanavond als je hem weer ziet.

6. Midden op straat zoenend afscheid nemen

Niets zo klef als zoenen in het openbaar. Je doet je best om het te vermijden, maar als het toevallig zo uitkomt dat je buiten ‘doei’ moet zeggen, dan laat je dat moment niet zomaar voorbij gaan. Jullie zoenen elkaar en gaan er helemaal in op.

LEES OOK: Zucht: deze 8 lieve dingen kan hij níet vaak genoeg tegen ons zeggen

Reageer op artikel:
Liefde van A-Z: deze 6 kleffe dingen zijn eigenlijk heel fijn
Sluiten