Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 6 feb 2016

Liefde van A-Z: Fantasieën die we allemaal hebben tussen de lakens

We zeggen het wel vaker, mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. En daarom publiceren we iedere avond een liefdesartikel per letter van het alfabet in de hoop dat iedereen daarna de liefde kan lezen. Vandaag de F van Fantasie. Want de kracht daarvan mogen we nooit onderschatten..

Zoals Hailee Steinfeld zingt: ’ I’ll take it nice and slow. Feeling good on my own without you. En: I know how to scream my own name. . Juist, je hebt niemand nodig om een goede tijd te hebben met jezelf, to love yourself. En er is ook niets mis met een goede fantasie die je nog een beetje meer in de stemming brengt.

Je fantasie gebruiken om tot een orgasme te komen, het kan heel fijn zijn. Voel geen schaamte, denk gewoon aan dat wat je ontzettend opwindend lijkt. En laat je gaan.

Aan deze fantasieën hebben we allemaal wel eens gedacht:

Met een vreemde man in een donker steegje

Niet op een creapy manier natuurlijk. Gewoon een vreemde, onwijs knappe man, die je net hebt ontmoet in een kroeg. Misschien zie je zijn gezicht niet, maar je ziet wel zijn ontzettend lekkere lichaam. Met je hand ga je over zijn buik, langzaam naar beneden. Dan duwt hij je ruw tegen de muur. En ja, de rest kun je wel invullen.

Een trio

Alleen al uit nieuwsgierigheid of omdat het je super spannend lijkt, denk je hier wel eens over na. Misschien heb je een relatie en verlang je er stiekem wel eens naar hoe het zou zijn om het met iemand anders te doen. Je wilt je vriend niet bedriegen en het lijkt je heel opwindend om met z’n drieën in bed te liggen. Of misschien heb je altijd al willen weten hoe het is om met een vrouw te zijn. Om haar borsten te strelen en helemaal in haar op te gaan. Er zijn geen regels, zolang jullie maar genieten.

Met Justin Bieber

De onbereikbaarste mannen zijn op één of andere manier altijd het aantrekkelijkst. En ja, die celebrity guys zijn ook gewoon heel appetijtelijk. Niets mis mee om je voor te stellen hoe het is om met een hete beroemdheid een beschuitje te eten. Justin Bieber bijvoorbeeld. O man, man, man, check die buikspieren. Channing Tatum of Ryan Gosling is overigens ook een goede optie.

Rollenspel

Als hij een uniform aan heeft, is het al snel goed. Hij kan een politieagent zijn, die jou eens even komt arresteren. Of een dokter die jou wil onderzoeken. Je kunt ook zijn stewardess zijn, als hij de piloot is en een noodlanding moet maken.

Seks met je ex

Dat is natuurlijk nooit verstandig, maar in je fantasie kan en mag alles. Jullie komen elkaar na een lange tijd weer tegen en als je in elkaars ogen kijkt weet je één ding meteen zeker: jullie eindigen de avond stomend heet.

Toekijken terwijl andere mensen seks hebben

Misschien zie je ze toevallig als je uit het raam naar de overburen kijkt. Ze hebben de gordijnen niet dicht gedaan en lijken zich daar totaal niet van bewust. Het kan ook zijn dat je fantaseert dat je er naast zit als je andere mensen elkaar ziet nemen. Whatever turns you on, girl.

Op een openbare plek

In de duinen, in een park of bos, op een festivalterrein, in een verlaten treincoupé, in de tuin van de buren, maar ook stiekem op je werk met die knappe collega. Het idee dat jullie betrapt kunnen worden is alleen al super opwindend. Het kan allemaal in je stoutste dromen…

LEES OOK: 7 onverwachte hete plekjes die hij nooit meer mag overslaan

Reageer op artikel:
Liefde van A-Z: Fantasieën die we allemaal hebben tussen de lakens
Sluiten