Liefde van A-Z: Waarom het niet nodig is onzeker te zijn over je Naakte lichaam in bed

Yasmine Esser 18 feb 2016 Love

We zeggen het wel vaker, mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. En daarom publiceren we iedere avond een liefdesartikel per letter van het alfabet in de hoop dat iedereen daarna de liefde kan lezen. Vandaag de N van Naakt. Want ja, er komt toch een moment dat je je kleren uittrekt.

Je hebt waarschijnlijk wel iets waar je onzeker over bent als het om je naakte lichaam gaat. Maar weet: dat is helemaal nergens voor nodig. En bovendien is het veel leuker als je je onzekerheden loslaat tussen de lakens.

Niet iedereen heeft dezelfde smaak

De ene man houdt bijvoorbeeld van grote borsten, terwijl de ander een B-cup prachtig vindt. Andere mannen houden weer van brede heupen of juist van een slanke taille. Geen man is hetzelfde en geen man vindt hetzelfde opwindend.

Seks is veel lekkerder als je je niet druk maakt om hoe je er uit ziet

Als je bezig bent met hoe je buik uitkomt, of je borsten wel groot genoeg lijken en hoe hij over je vagina denkt, dan ben je niet optimaal aan het genieten. Laat je gaan, laat al je remmingen los en je zult een veel leukere tijd hebben.

Kijk hoe hij naar je kijkt

Waarschijnlijk alsof hij je ieder moment kan verslinden. Gretig en begerig. Hij vindt je sexy en hij wil niets liever dan samen genieten tussen de lakens.

Een buikje kan mannen echt niet schelen

Mannen houden van het vrouwenlichaam. Om er tegen aan te kruipen, om het in hun armen te nemen, om er naar te kijken en om er seks mee te hebben. Een rolletje meer of minder valt de meeste mannen niet eens op. Bovendien vinden ze het ook veel leuker als je gewoon mee gaat hamburgers en pizza’s eten.

Onthoud: hij heeft ook zo zijn onzekerheden

Dat hij het licht uitknipt betekent niet dat hij jou niet wil zien. Mannen hebben namelijk ook hun onzekerheden. Echt waar.

LEES OOK: Dit zijn dé 8 tekenen dat je je wederhelft hebt gevonden

Reageer op artikel:
Liefde van A-Z: Waarom het niet nodig is onzeker te zijn over je Naakte lichaam in bed
Sluiten