Liefde voor snacken: dit zijn dé 9 momenten waarbij een snack als geroepen komt

Wie 'de snack' heeft uitgevonden in het leven, danken wij plechtig. Want als we deze heerlijke snack momentjes voor ons zelf niet hadden, oh my. Wat was er dan van ons overgebleven?  Daarom, in het teken van 'liefde voor de snack' delen we dé negen momenten waarbij een snack als geroepen komt.

En even een leuk weetje, popcorn is in 1945 ontstaan in Mexico en is hierbij de oudste snack ter wereld. Oke, go on..

1. In de auto

Een honger gevoel terwijl je nog in de auto zit, het kan niet erger. Of wel? Ja, als je honger hebt en je in de auto zit én er is ook nog eens file. Story of many life’s.

2. In de avond voor de tv

Oh oh, al die reclames in de avond, er is over nagedacht. Denk maar aan al die reclames van Côte d’Or chocolade, of van Magnum. Allemaal zo onwijs lekker. En ook al hebben net gedineerd, voor nog een beetje snacken heb je echt nog wel wat ruimte over in jouw ‘al-zo-volle-buikje’. En heb je geen snack in huis, dan is dé snack die jou op tv heeft verleid, het alleréérste wat je de volgende dag koopt als je de supermarkt betreedt. Just saying.

3. Tijdens een werkmeeting

Je wekelijkse werkmeeting. Het hoort erbij. Maar, het zou allemaal een stuk soepeler gaan als iedereen voorzien was van een heerlijke snack. Toch?

4. Wanneer je boodschappen gaat doen

Één van de grooste fouten die bijna iedereen maakt: je hebt honger en gaat boodschappen doen. Eindstand? Je hebt de hele supermarkt leeg gekocht. Het zou fijn zijn als we bij de ingang al een snackje meekregen. Je weet wel, een klein handje nootjes of doe maar gewoon een handje chips. Bedankt Marqt met een Q en Stach in Amsterdam.

5. Na het uitgaan

Hoe meer we drinken, hoe meer honger we krijgen. Gelukkig verklaart de wetenschap precies waarom. Pilsjes, pizza’s en pannenkoeken. Yes please.

6. Als het slecht weer is

Gelukkig hebben we er hier in Nederland geen last van. AHUM. Want zelfs in de zomer lopen we met beachy hair. Helaas niet door de zee maar door het aantal liters water wat met bakken naar beneden komt. Maar goed, niet al te negatief. Want met een heerlijk zakje chips of pak koekjes redden wij ons prima.

7. Tijdens het studeren

Krakende hersenen van al het leren. Morgen een belangrijk tentamen of belangrijke presentatie op werk die je nog goed moet instuderen. Je kan je weerhouden van je constant nieuwe updates op Facebook, maar nee zeggen tegen een snack? Not going to happen. Want een snack laat je fantaseren naar een mooie plek, zonder zorgen, zonder stress en veel chocolade. Oké, weer terug naar de realiteit.

8. Als je bij de schoonheidsspecialist zit

Je laten harsen met een lekkere muffin in je hand? Klinkt echt heerlijk. Of je nagels laten doen terwijl iemand anders jou heerlijke nootjes voert. Oh stop. We zitten in de wolken.

9. Eigenlijk altijd wanneer je in je tas kijkt

Het is niet jouw schuld als je alsmaar trek hebt, uit onderzoek hebben één op de twee mensen dit gevoel. Voel je vooral niet alleen. Alle snack queens, put your hands up! En bij een queen hoort een mooie tas en als wij die tas dan openmaken, dan hoort daar een snack in. Punt.

Reageer op artikel:
Liefde voor snacken: dit zijn dé 9 momenten waarbij een snack als geroepen komt
Sluiten