Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 27 jan 2018

Oehlala! Dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2018

Ben jij degene die dit jaar alle mannen van je af moet slaan omdat je een onweerstaanbaar ding bent? Zul je nog even moeten wachten op de ware liefde of ben jij degene die een héél speciaal persoon tegen gaat komen? De liefdeshoroscoop vertelt jou wat de sterren voor je in petto hebben dit jaar.

Ram

Grote kans dat jij dit jaar oud en nieuw hebt gevierd met iemand die heel speciaal voor je is. Je hart gaat steeds ietsje meer open staan voor deze persoon, meer dan je ooit had gedacht. Veel Rammen zijn vorig jaar verliefd geworden omdat Jupiter zich bewoog naar het relatiegebied. Het goede nieuws is dat de kans groot is dat dit zo blijft.

In het begin van 2018 ben je vooral bezig met het focussen op hoe jij en je (nieuwe) lover of date in elkaars leven passen. Jouw mindset dit jaar is sharing is caring en bent er meer dan ooit klaar voor om jouw leven te delen met die ene speciale vent. In het najaar ben je in staat om je onzekerheden te tackelen en dichter naar hem te groeien. Die muren worden gebroken en je straalt uit dat jij klaar bent om er helemaal voor te gaan.

Stier

Je hebt er lang op gewacht Stier. En de tijd is nu daar. Jij snakt naar een loyale en toegewijde relatie. Jij wil een relatie waar je je tanden in kunt zetten en iemand die je kunt vertrouwen. Gelukkig word jij beloond in 2018. Je gaat dichter naar iemand toegroeien die speciaal voor je is. 2018 wordt een hele verandering voor jou op liefdesgebied, zet je schrap. Ontmoet je de allerleukste boy ever of ga je misschien wel samenwonen? Het kan dit jaar.

In oktober zal je er voor zorgen dat sommige onzekerheden zoals vertrouwen op het spel worden gezet. Hoogstwaarschijnlijk zullen jij en je lover beseffen dat je niet alleen diep van elkaar houdt, maar dat je gewoon niet zonder elkaar kunt. En als je aan het daten bent besef je dan, dat hij toch wel héél erg leuk is en goed bij je past.

Tweelingen

2018 voelt misschien niet als het meest romantische jaar van je leven, maar het zal zeker cruciaal zijn in termen van je persoonlijke groei en relaties. Zijn er wat frustraties over het combineren van werk en liefdesleven? Heb je het gevoel dat zijn werk op plek één staat? Wat de details ook zijn, Saturnus zorgt ervoor dat jij met die frustraties leert omgaan. Zie het juist als een gouden kans om te laten zien dat tijd voor elkaar ook zo belangrijk is.

Of je nu single bent of een lover hebt, jouw seksleven zal een boost krijgen dit jaar. Juist omdat dit jaar voor jou in het teken staat om te ontspannen en tijd te maken voor elkaar of juist tijd te maken voor het daten. Ja, pak het maar weer op. Single? In november kun je wel eens een ex tegenkomen.

Kreeft

2018 wordt liefde, liefde, liefde voor jou Kreeft. Als jij het nieuwe jaar als single begint, dan heb je waarschijnlijk een grote glimlach op je gezicht. Jij straalt uit dat je goed in je vel zit en daarom is de kans groot dat je een leuke vent ontmoet dit jaar. En als je al een lover hebt, dan kunnen jullie wel eens grote stappen gaan maken.

Het is tijd om serieus te worden, geen scharrels. Jij bent opzoek naar een mysterieus persoon of wilt het avontuur aangaan met je lover. En dat zal helemaal lukken voor november. Jouw hoogtepunt dit jaar zal in de zomer zijn als Jupiter samenkomt met Neptunus. Je gaat een soulmate vinden. Pas wel op want in oktober kun je een ex tegenkomen. En of je daar nu op zit te wachten? Jij gaat in elk geval goed beseffen wat je wil in je leven, vooral op liefdesgebied.

Leeuw

Jouw liefdesleven heeft wat renovatie nodig dit jaar. Helemaal als je al een lover hebt. Er zullen grote veranderingen en ontwikkelingen gaan plaatsvinden. Eind januari voel je je misschien wat down, want krijg je wel genoeg aandacht van je lover? Gelukkig zullen jullie in februari met een nieuwe frisse start beginnen en als je single bent, dan is het wellicht tijd om knopen door te hakken met die ene scharrel. Gaan jullie ervoor of niet?

In augustus zul je op carrièregebied mooie kansen krijgen en ga je je focussen op jezelf. Dat vinden mannen blijkbaar erg aantrekkelijk aan je, want je bent ineens een magneet. En als je een lover hebt dan vindt hij je heerlijker dan ooit tevoren. Die sterke band zal er in de zomer komen en alles wat je ooit dwars zat wordt uitgesproken.

Maagd

Je zult dit jaar buitengewoon veel vertrouwen in je lover hebben en ook in je vermogen om je idealen met elkaar te delen. Het is tijd om alles uit te spreken. Jullie ideeën gaan dit jaar werkelijkheid worden. Als je relatie goed is, dan krijg je het gevoel dat alles mogelijk is. En je lover die gelooft in je en ondersteunt je met alles wat je doet.

Als je single bent, dan voelt je liefdesleven mogelijk intenser dan normaal. Saturnus is teruggegaan naar je ware liefdesector en je bent een fase ingegaan waarin je wilt weten wat je wilt met jouw liefdesleven. Dit proces kan betekenen dat je enige tijd alleen moet doorbrengen om precies te definiëren welke man wat voor jou betekent. Het is het waard.

Weegschaal

Je liefdesleven is al enige tijd in beweging. In de afgelopen paar jaar heb je waarschijnlijk een verandering gevoeld in de relatie met je lover. Als je terugkijkt, dan is je relatie niet zoals het vroeger was. Dat is geen slechte zaak, je hebt andere relaties verwerkt, je bent wakker geschud en ziet alle positieve dingen die je meemaakt met je lover maar al te goed.

In de zomer zul je alles wat betreft liefde laten bezinken. Bestaande chaos ebt weg, zodat jullie beiden kunnen beslissen wat de toekomst biedt en of jullie toe zijn aan het volgende hoofdstuk. Single? In februari komt er romantiek jouw kant op. In augustus kan het zijn dat je je verraden voelt of dat die ene vent toch niet helemaal is wat je ervan had verwacht. Neem geen overhaaste beslissingen en ga voor hetgeen waar jij je het best bij voelt.

Schorpioen

In veel opzichten zal 2018 een gouden jaar voor je zijn. Tot en met november krijg je ongelooflijk veel kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling en je bent optimistischer dan ooit. Tussen juni en september ga je iemand ontmoeten die heel belangrijk voor je gaat worden.

Heb je een lover? Het kan een lastig jaar worden, in de zomer zullen er wat irritaties ontstaan. Hij wil meer vrijheid en jij vindt zijn gedrag maar niks. Het kan wat stressvol worden, vergeet dit jaar vooral niet je gevoelens te uiten en te praten met elkaar. In september wordt jouw liefdesleven nieuw leven ingeblazen. In november komt de geluksplaneet om de hoek kijken, dat belooft wat.

Boogschutter

Als het gaat om liefde en relaties, heb je misschien de afgelopen jaren een grote verantwoordelijkheid genomen en daardoor ontdekt dat je persoonlijke behoeften hebt opgeofferd. Als dat het geval is, zul je blij zijn te weten dat de sterren klaar zijn om je te belonen. De keuzes die je hebt gemaakt waren niet altijd makkelijk, maar dit jaar wordt hét jaar voor romantische escapades.

Angsten die je hebt zullen weggaan en je zult gewoon in staat zijn om helemaal van je boy te genieten. Als single ligt er veel voor jou in het verschiet dit jaar. Pijnlijke breuken en teleurstellingen kun je achter je laten. In oktober verschijnt jouw planeet van de liefde en is het tijd om je radar aan te zetten.

Steenbok

In 2018 is één ding zeker: jouw liefdesleven is allesbehalve saai. Het wordt namelijk vreselijk romantisch. Of je nu single bent of niet. Je voelt aan alles dat je lover, als je die hebt, 100 procent voor jou gaat en ook jij bent zekerder dan ooit. In juli komt je relatie tot een hoogtepunt en wellicht een spannende transformatie.

Als je single bent, wordt het ook een top jaar. Vooral tussen mei en november zal er een verandering plaatsvinden op jouw liefdesleven die je echt niet zag aankomen. Mannen waarvan je dacht dat je er nooit op zou kunnen vallen, blijken ineens toch wel heel interessant. En daar zit wellicht een oude bekende tussen.

Waterman

Eind januari loop je met een heel voldaan gevoel rond, je bent klaar voor verandering in je relatie en weet eindelijk precies wat je wilt. Ook persoonlijke veranderingen zullen zich voordoen. Deze veranderingen zullen opwindend voor je zijn, je lover wordt zelfs wild. Als je trouw blijft aan jezelf zul je ultiem geluk ervaren op liefdesgebied omdat je doet waar je zin in hebt. En dat werkt als een magneet.

Als je single bent dan heb je tot augustus stress. Waar zijn die leuke mannen nou? Het daten wil nog niet echt lukken, maar na augustus komt daar zeker verandering in. Ga je op reis? Grote kans dat je in elk geval in het najaar een interessant persoon ontmoet.

Vissen

Het wordt jouw jaar van geloof en idealisme. Jij gelooft dat alles op liefdesgebied mogelijk is. Je wilt het allerbeste in iedereen zien, vooral van de mensen van wie je houdt. Je gaat speciale lessen leren over vergeving en opoffering. Gelukkig lijken de lessen die je dit jaar gaat leren niet zo heftig als voorheen. Je seksleven krijgt dit jaar een enorme boost.

Alle problemen die jij op dategebied hebt lijken als sneeuw voor de zon te verdwijnen dit jaar. Romantiek en seks staat dit jaar centraal. Vooral in de maand juli wordt het heet. En het kan zijn dat je dan iemand tegenkomt die jouw wereld op de kop zet.

Reageer op artikel:
Oehlala! Dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2018
Sluiten