Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 5 december 2017

Voor jou: De liefdeshoroscoop voor december 2017

De laatste en misschien wel meest romantische maand van het jaar is aangebroken. Tijd voor feestjes, dinertjes en liefde. Maar wat brengt deze maand jou eigenlijk? Het staat geschreven in de sterren en je leest het in deze liefdeshoroscoop voor december 2017.

Ram

Deze maand kan wel eens een heel avontuurlijke worden vol met spontane acties. Je hebt je emoties onder controle en je zit goed in je vel. Als je voelt dat je iets moet doen, dan doe je het. Als je er maar plezier in hebt. Rond de 15e van de maand wordt jouw leven een tikkeltje mysterieus en weet je niet wat er komen gaat in de liefde.

Je eerdere positieve vibe blijft niet onopgemerkt. Ineens gaan puzzelstukjes op zijn plek vallen. In het nieuwe jaar zul je aan nieuwe dingen beginnen. Je staat in elk geval open voor alles. Er komen nieuwe liefdes. Of als je een lover hebt, gaan er nieuwe deuren voor jullie open.

Stier

Je bent deze maand met wat spanningen en ruzietjes begonnen, want je bent een tikkeltje gestrest. Door je hoofd koel te houden red je je uit elke situatie. Het is voor jou niet makkelijk om kleine irritaties uit de weg te gaan, maar je zorgt er in elk geval voor dat er geen grote ruzies ontstaan.

Rond de 10e van de maand ontstaan er ineens heel leuke gesprekken tussen jou en iemand van wie je het niet verwacht. Romantiek is in the air en jij denk vooral out of the box. Misschien is die ene boy toch niet helemaal jouw ding. Of moeten er dingen tussen jou en je lover veranderen. Dat gebeurt nu. Vooral na de 24e wordt jouw harde werk beloond.

Tweelingen

De volle maan in jouw sterrenbeeld op 3 december betekende dat het tijd was om communicatiestruggles tussen jou en die ene ex op te lossen. Praat het uit en heb het er nooit meer over.

Probeert iemand je te paaien met etentjes, cadeautjes en andere aantrekkelijke dingen? Je bent er gevoelig voor, maar het is niet helemaal wat bij je past. Aan het einde van de maand besef je dat je voor échte liefde gaat en ga je realistisch 2018 in. Tijd voor het echte werk. Als je al een lover hebt, dan is dit dé tijd om alles op tafel te gooien en er samen voor te gaan.

Kreeft

Je bent in december erg mysterieus. En dat straal je uit. Je bent deze maand super aantrekkelijk voor iedereen om je heen. Er wordt volop geflirt en fijne mannen willen met je daten. Rond de 12e kom je erachter dat iemand in je leven misschien toch belangrijker voor je is dan je dacht.

Het helpt je in ieder geval een goed beeld te vormen over wat en wie jij precies wil in je leven. Rond de 17e start jouw liefdesavontuur.

Leeuw

Zit je in een sleur? In december gaat dit veranderen. Jij gaat de wereld verkennen en vindt of herontdekt de ware liefde. Rond de 15e zijn alle pijlen op jou gericht. Je flirt alsof je leven er vanaf hangt en je krijgt complimentjes van mensen van wie je het niet verwacht. Je bent enorm direct, maar dit brengt je ook op de plek waar je wilt zijn.

Rond kerst kun je wat romantische onenigheid krijgen, omdat jij zoveel mogelijk sociale dingen wilt doen. Maar je kunt tijdens de feestdagen niet op allerlei verschillende locaties tegelijk zijn, het geeft je stress. Doe je best om de mensen dichtbij te houden die er écht toe doen en dan komt alles goed.

Maagd

Jij begint de maand december relaxt en optimistisch. Je liefdesleven is misschien niet helemaal wat het zou moeten zijn, maar dat zou kunnen veranderen deze maand. Op de 19e sta je op scherp en ontstaan er romances.

Rond de 28e wordt het sensueel en geef je daar eindelijk aan toe. Geef je over, Maagd. Er gaan spannende dingen gebeuren met die ene vent, of met je lover.

Weegschaal

Je hebt wat woorden met de ene man in je leven aan het begin van de maand. Daarom start je december wat negatief en dat neem je mee naar het einde van het jaar. Rond de 10e kun je je daardoor onzeker voelen en snap je even niet meer wat mannen nu in je zien.

Maar als jij ervoor zorgt dat je weer positief kunt zijn en straalt als een unicorn, dan zul je rond de 24e veel liefde krijgen uit onverwachte hoeken. Het einde van het jaar ben jij vastbesloten om liefde de grootste rol in je leven te laten spelen.

Schorpioen

Oef, een flinke dosis passie komt in jouw leven rond de 9e. Je straalt uit dat je onafhankelijk bent en het valt mannen op. En het zit je mee deze maand. Rond de 19e laat je zien dat je een toegewijde partner bent en dat jij de beste bent die elke man zich maar kan wensen.

Je hebt enorme charmes waar niemand omheen kan, zeker rond de 28e. Iedereen wil met je daten, op liefdesgebied zit het wel goed. Als je een lover hebt, dan kan hij geen genoeg van je krijgen.

Boogschutter

Je bent deze maand relaxt en je bent zorgzaam ingesteld. Rond de 17e krijg je heel belangrijke inzichten in jouw liefdesleven en ga je het avontuur aan om liefde te vinden (of te herontdekken). Je gaat iets doen alleen (of samen met je lover) wat compleet nieuw is. Danslessen? Spaanse les? Grote kans dat er romances (her)opbloeien. Probeer het aan het einde van de maand wel rustig aan te doen en forceer niets.

Steenbok

Oh nee, op liefdesgebied kunnen er deze maand wat problemen ontstaan. Vooral rond de 6e van de maand krijg je te maken met uitdagende problemen. Probeer positief te blijven om deze problemen op te lossen. Rond de 21e heb je een manier gevonden om de problemen uit de weg te werken en gebruik je je capaciteiten om vooruitgang te boeken. En dat lukt. Je blijft vastberaden en wil hoe dan ook die ene liefde in je leven behouden.

Waterman

Jij hebt jouw zinnen gezet op een vent vinden deze maand. Ga ergens vrijwilligerswerk doen en neem die ene single vriendin mee. Zo kunnen jullie elkaars wingwoman spelen. Rond de 12e van deze maand kijk je meer naar het verleden dan naar de toekomst.

Maar je kunt het verleden niet meer veranderen. Verspil je tijd niet. Je favoriete bezigheid aan het einde van het jaar is toch wel flirten en nieuwe contacten maken. Niet via social media, maar face to face. Als je een lover hebt, dan spat de liefde er vanaf.

Vissen

Je voelt je niet helemaal op je plek, Vissen. Je hebt veel twijfels waardoor je in het begin van de maand opzoek bent naar jezelf. Pas rond de 15e ben je in staat om je gevoelens te uiten. Misschien is er op dit moment niet veel avontuur, maar het geeft in elk geval rust dat jij je gevoelens onder controle hebt. Rond de 22e van de maand straal je weer en mis je zelfs de signalen van die ene fijne vent. Houd je ogen open en 2018 zal leuk beginnen voor jou.

LEES OOK: Volgens je horoscoop zijn dit de mooiste dingen aan jezelf

Reageer op artikel:
Voor jou: De liefdeshoroscoop voor december 2017
Sluiten