Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 20 okt 2016

Liefdeshoroscoop: dit zegt je sterrenbeeld over je liefdesleven deze herfst

We willen allemaal weten wat er in de toekomst staat te gebeuren. Zal je relatie standhouden? Of zal je eindelijk Mr. Forever ontmoeten? De sterren hebben er wel wat over te zeggen.

Ram

Als Ram vrouw ben je gepassioneerd. Je flirt graag, dat zie je nou eenmaal als een uitdaging. En als je iemand leuk vindt, zal je je zeker niet inhouden. Dit najaar komt een oude vlam terug in je leven. Maar het is aan jou wat je daar mee doet. Feit is wel dat je dit eerst wil afsluiten voordat je je op een nieuwe liefde stort.

Stier

Stieren zijn sensueel. Maar, je hebt last van spanning de laatste tijd, waardoor je libido wat minder is. Een massage zal je goed doen. Heb je al een tijdje een oogje op iemand? De man die je altijd in je straat ziet lopen bijvoorbeeld? Ga er dan gewoon voor. Het zal hoe dan ook goed aflopen.

Tweeling

Jij bent een kei in communiceren. Je praat graag. En die eigenschap kan best van pas komen in de liefde deze herfst, Tweeling. Kijk misschien wat vaker gewoonweg om je heen. Je hoeft heus niet 1,2,3 in een relatie te springen. Het is oké om het rustig aan te doen als dat is wat je wilt.

Kreeft

Dit najaar betekent veel verandering voor jou, Kreeft. Als je al een relatie hebt, kun je ineens besluiten dat alles anders moet. En dat is helemaal niet erg. Ook kun je zomaar iemand tegen komen waarvan je dat nooit meer had verwacht. Maar het gevoel is er en het is niet te negeren.

Leeuw

Jouw relaties zijn altijd gepassioneerd. En dat is deze herfst niet anders, Leeuw. Maar in plaats van op de ander te focussen is het prima om er voor jezelf te zijn. Wees die sterke vrouw die je bent. Dat zullen mannen alleen maar prachtig vinden.

Maagd

Als Maagd verlang je deze herfst meer dan ooit naar romantiek, liefde en geborgenheid. Je zult iemand ontmoeten bij een sociale gelegenheid. Misschien toch maar inschrijven voor een wijnproeverij of dansles? Je zult daar hoe dan ook van genieten.

Weegschaal

Weegschalen zijn de ideale partners. Ze zoeken namelijk altijd naar harmonie en denken niet alleen aan zichzelf. Probeer echter wat meer in het moment te leven, Weegschaal. Ga op vakantie bijvoorbeeld. Als je geniet, zal del liefde voor je klaar staan. Avonturen, romantiek, de hele mikmak.

Schorpioen

Je bent een avontuurlijk typje. Je staat open voor alles en bent dan ook niet te beroerd om nieuwe datingapps te proberen. Deze herfst is het jouw tijd. En hoe verder het seizoen vordert, hoe spannender het zal worden. Swipe lekker door en je zult precies krijgen wat je wilt.

Boogschutter

Als je iemand hebt ontmoet die toch niet jouw type is, trek dan geen overhaaste conclusies. Let ook niet te veel op wat de mensen om je heen zeggen, maar luister naar je hart. Dit seizoen heb jij in ieder geval geen zin om relaties eindeloos te analyseren en dat is eigenlijk heel lekker.

Steenbok

Dit najaar wordt steamy, Steenbok. Jij zult heel wat tijd doorbrengen in de slaapkamer. Probeer daar met volle teugen van te genieten. Je ontmoet ook veel nieuwe mensen dit seizoen. Sommige met potentie, anderen zijn gewoon leuk voor nu. Pas alleen op dat je niet te snel over die ene speciale man heen kijkt.

Waterman

Jij bent heel sociaal en hebt een warme persoonlijkheid. Iets wat als een magneet werkt op mannen. Probeer er wel open voor te staan, anders wordt het helaas toch niks. Probeer soms een beetje af te wijken van je dagelijkse routine. Fiets een andere route naar je werk, ga eens naar een andere supermarkt. Je zult verstelt staan van het effect op je liefdesleven.

Vissen

Vissen zijn hopeloos romantisch. Je vindt het heerlijk om verrast te worden door je lover. We verzekeren je: als je dit najaar iets romantisch doet voor de man waar je veel om geeft, zal dat voor jullie allebei een bijzondere ervaring worden.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Sexy ladies! Dit zegt je horoscoop over wat mannen aantrekkelijk aan jou vinden

Reageer op artikel:
Liefdeshoroscoop: dit zegt je sterrenbeeld over je liefdesleven deze herfst
Sluiten