Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 20 feb 2018

Liefdeshoroscoop: Voor deze drie sterrenbeelden wordt de lente super romantisch

Mocht de kerst in december en de sneeuw in januari jou niet geholpen hebben om een man te scoren, dan is de winter gewoon niet jouw seizoen. Maar als jij één van deze sterrenbeelden bent, dan wordt het volgende seizoen misschien wél romantischer dan ooit.

De romantiek die je de afgelopen maanden gemist hebt, wordt volgens deze liefdeshoroscoop in de lente dubbel en dwars ingehaald. Tenminste, als je Ram, Maagd of Schorpioen bent.

Ram

Als je Ram bent, dan heb je geluk. Als de lente begint, dan staat Venus in jouw sterrenbeeld. Je telefoon zal overspoeld worden met lieve berichtjes en de postbode komt je alleen maar leuke verrassingen brengen alsof het de hele maand Valentijnsdag is.

De afzender kan je partner zijn, iemand waar je mee aan het scharrelen bent of zelfs een totale onbekende. Als je nu nog vrijgezel bent, dan zou dat in mei zomaar eens anders kunnen zijn. Je bent meer dan ooit toe aan een serieuze relatie.

Juni wordt dan ook romantischer dan ooit. Maar overhaast vooral niks, want dat kan de man met wie je iets serieus wil alleen maar afschrikken. Houd het gewoon lekker luchtig, daar boek je de beste resultaten mee.

Maagd

Ook voor alle Maagden begint de liefde al in maart, precies wanneer de lente gaat beginnen. Je bent avontuurlijker dan ooit en je staat open voor alles wat je maar tegenkomt. Maar tegelijkertijd weet je ook precies wat je wil in de liefde.

Als je een partner hebt, willen jullie meer dan ooit bij elkaar zijn. Geen zorgen, niet alleen in maart, maar ook in april en mei gaat dit nog even door. Voor alle singles onder ons die Maagd als sterrenbeeld zijn, wordt juni de maand der maanden.

Door de stand van de planeten Mercurius en Neptunus spreek jij de ene man na de andere aan. Je communicatie- en flirtskills ontwikkelen zich als een speer en geen man is meer veilig bij jou in de buurt. Kijk uit dat je straks niet in de positie komt dat je moet kiezen tussen mannen.

Schorpioen

Jij bent sowieso al romantisch aangelegd, Schorpioen. In de lente wordt die kant alleen maar versterkt. In maart zullen potentiële liefdespartners jouw kant op waaien zoals bijen die op honing af gaan. Die ene leuke man uit je gedachte, kan volgende maand zomaar eens tot over zijn oren verliefd op je worden.

Gevolg? In april zit jij op een roze wolk. Samen met die ene man ga je fantastische momenten beleven en dat mag de hele wereld weten. Het kan jou niks schelen dat mensen jullie aan zitten te kijken als jullie ongegeneerd zitten te zoenen op een bankje in het park.

Als je een relatie hebt, wordt de lente voor jullie één van de mooiste tijden van jullie leven. Jullie besteden veel tijd met elkaar en je krijgt er ontzettend veel energie van. Het is een soort drugs, maar het zal je niet in de weg gaan zitten met andere dingen in je leven. Ideaal, toch?

Reageer op artikel:
Liefdeshoroscoop: Voor deze drie sterrenbeelden wordt de lente super romantisch
Sluiten