Renée
Renée | LinkedIn Love 24 april 2019

Als je partner je op de volgende manieren aanraakt smelt je van top tot teen

Na een lange dag is niets fijner dan bij je partner op de bank ploffen en aandacht krijgen. Je lover weet natuurlijk precies wat hij of zij moet doen om je compleet te laten smelten. Wij hebben onze elf favoriete lieve aanrakingen op een rij gezet.

Je lief kent jouw gebruiksaanwijzing inmiddels door en door en weet precies wat te doen om jouw knikkende knietjes te bezorgen. Bekijk hieronder hoeveel van de elf aanrakingen jullie van het lijstje kunnen vinken.

Lieve aanrakingen waardoor je smelt

Van lieve aanrakingen krijg je werkelijk nooit genoeg. Zelfs de slechtste dag wordt een stuk fijner als je lief het volgende doet:

1. Als je lover je haar achter je oor doet

Het is zo’n simpel, maar fijn gebaar. Een pluk haar achter je oor doen zorgt voor een tinteling die je door je hele ruggengraat voelt.

2. Als je een stevige knuffel krijgt wanneer jullie lepeltje-lepeltje liggen

Niets gaat boven een stevige knuffel. Vooral als je lepeltje-lepeltje ligt wil je goed vastgepakt worden.

Lees ook: Als je relatie over de volgende 6 eigenschappen beschikt is het een gezonde relatie

3. Als je hand gepakt wordt in een drukke menigte

Tijdens een festival wil je elkaar niet uit het oog verliezen. Loopt je partner voor en jij achter? Dan is het super fijn als je hand vastgepakt wordt.

4. Als je een kus krijgt en je gezicht met twee handen wordt vastgehouden

Houd gewoon ons gezicht vast als je een kus geeft en we zijn om.

5. Als je neusje-neusje doet

Grote kans dat je niet eens beseft dat jullie dit ook doen: neusje-neusje. Zacht met de neuzen tegen elkaar wrijven laat zien hoe gek je op elkaar bent.

6. Als je haar geborsteld wordt

Was je lover maar kapper, want het is zo fijn als bijvoorbeeld je haar geborsteld wordt als je het net hebt gewassen. Beste gevoel ooit.

7. Als hij/zij zijn of haar hand langs je lichaam laat glijden als je aan het koken bent

Tijdens het koken heb je waarschijnlijk minder behoefte om overal aangeraakt te worden. Maar je hebt een vrouw als je even je hand langs ons lichaam laat glijden, of niet?

8. Als je een hand op je onderrug voelt

Als je lief zijn of haar hand op je onderrug legt geeft dat je net het zetje dat je misschien nodig hebt. Ga je voor het eerst mensen ontmoeten die je nog niet helemaal kent? Door deze lieve aanraking krijg je nog meer moed.

9. Als je een kus op je voorhoofd krijgt

Niets voelt zo vertrouwd als een kus op je voorhoofd te krijgen. Als je lang een relatie met dezelfde partner hebt ken je dit gevoel.

Lees ook: Als je over deze 9 dingen kan praten in je relatie zijn jullie meant to be

10. Als je handen boven je hoofd worden vastgehouden tijdens de seks

Je bent een krachtige vrouw, maar het kan oh-zo fijn zijn als je handen even boven je hoofd worden vastgehouden tijdens de seks, om vervolgens weer zelf de regie in handen te nemen..

11. Als je naar je partner toegetrokken wordt

Af en toe wil je partner zonder woorden duidelijk maken dat jullie fysiek dichterbij elkaar moeten zijn, waarna je naar hem of haar toegetrokken wordt. Dit laat op een subtiele manier zien dat je lief gek op je is en dat voelt onwijs fijn.

Reageer op artikel:
Als je partner je op de volgende manieren aanraakt smelt je van top tot teen
Sluiten