Redactie
Redactie Love & Seks 14 aug 2020
Leestijd: 3 minuten

8 onwijs lieve dingen die jij doet in de naam der liefde

Dat liefde gekke dingen met je doet weet je ongetwijfeld wel. Zo zijn er zijn een hoop lieve dingen die je bewust of onbewust doet in je relatie omdat je zo gek bent op je lover. Dingen die je voor iemand anders heus niet zo snel zou doen.

Na ons lijstje met idiote dingen die je als vrouw in de naam der liefde doet, is het tijd voor de lieve dingen die je in de naam der liefde doet. Gewoon, voor je partner, omdat je zo gek op hem of haar bent. Komen ze.

8 onwijs lieve dingen die jij doet in de naam der liefde

Voor de liefde doe je alles. Je vindt het niet erg om alles op alles te zetten om je liefje blij te maken. Herken je de volgende punten? Dan weet je in ieder geval zeker dat je een romanticus bent die veel voor haar partner over heeft. Deze dingen doe je omdat je verliefd bent:

1. Zijn/haar kleding strijken

Kijk, het is echt niet alsof iemand je wakker kunt maken om voor je plezier kleding te gaan strijken. Maar als je weet dat er blouses of overhemden gestreken moeten worden voor de werkweek, dan doe je dat met liefde voor je partner.

2. Zijn/haar favoriete outfit aantrekken

Dat ene jurkje of juist die mooie top… Je partner heeft vast een favoriete outfit waar hij/zij jou graag in ziet. Die trek je daarom met liefde aan tijdens een date night, omdat je dan zeker weet dat je lover alleen maar oog voor jou heeft.

3. Zijn/haar lunch klaarmaken

Vroeger maakte je moeder voor jou een broodtrommeltje klaar om mee te nemen, nu doe jij dat weleens voor je partner. Een restje van gisteravond of een vers bammetje smeren? Jij draait je hand er niet voor om. Dat heb je nu eenmaal over voor je geliefde.

4. Hem/haar herinneren aan iets

Heb je een vergeetachtige persoon aan de haak geslagen? Dan herinner jij je partner er met liefde aan dat hij/zij om 10 uur de tandarts moet bellen. Of de kip uit de vriezer moet halen. Er is waarschijnlijk niemand anders op de wereld waarvoor je de agenda zou bijhouden, maar in een relatie vind je het geen probleem.

5. Zijn/haar favoriete serie kijken

Je vindt het hartstikke gezellig om samen te Netflixen. Zelfs als het betekent dat je niet Sex And The City 2 kunt kijken. Je vindt het geen probleem om voor deze keer de serie van je partner te kijken – zelfs als het een horror is waar je normaal gesproken niet van houdt.

6. Zijn/haar favoriete eten bestellen zonder het te zeggen

Niets is lekkerder dan na een lange dag thuiskomen en niet te hoeven koken. Het is nóg beter als jij al het favoriete maaltje van je liefje besteld hebt.

7. Zijn/haar rotzooi opruimen

Omdat niet iedereen gezegend is met een partner die alles meteen opruimt, komt het soms op jouw bordje terecht. Maar je weet van tevoren al dat je liefje maar wat blij is om in een opgeruimd huis thuis te komen. En daar doe je het dan weer voor.

8. Zijn/haar auto voltanken

Wij kennen niemand die er een hobby van heeft gemaakt om de auto vol te tanken. Als je een keer iets kleins wil doen, neem jij die taak op je. Want hoe chill is het om in de auto te stappen en een volle tank te zien in plaats van een rood, brandend lampje?

Meer over de liefde:

Reageer op artikel:
8 onwijs lieve dingen die jij doet in de naam der liefde
Sluiten