Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 11 jun 2018

10 dingen die jouw vriendje doet die hem zó sexy maken

Knappe en lieve vriendjes zijn zeldzaam, maar als je er één hebt, moet je hem nooit meer laten gaan. Het lijkt alsof zij aan alles gedacht hebben en het volgende rijtje afvinken. Dit zijn de tien dingen die de beste vriendjes doen.

Een knappe man herken je direct. Het zit ‘m in zijn beweging, look, manieren en meer. Hieraan herken jij of je een knappe en lieve vriend aan de haak hebt geslagen:

1. Reageren

Een lieve vriend reageert altijd leuk op jouw appjes. Hij is gevat en grappig. Zijn berichten zorgen voor een glimlach op jouw gezicht.

2. Kleden

Zijn outfit is on point. Hij snapt het gewoon. Hij ademt fashion op een subtiele wijze. Niks overdreven, gewoon heerlijk verzorgd en cool.

3. Kijken

Een lieve vriend kan naar jou kijken zoals niemand anders dat kan. Hij kijkt naar je en ziet jou voor wie jij bent, en daar smelt jij van. Die ogen zijn zo intens indringend maar fijn.

4. Ruiken

Hij ruikt altijd fris. Niet naar zweet of overdreven parfum. Zijn parfum is subtiel en past perfect bij hem. Niemand ruikt zoals hij, subtiel en heerlijk.

5. Lichaam

Hij heeft mooie, gespierde armen. Mannelijk, sterk en groot. Jij voelt je er veilig in, en zwijmelt hierin weg.

6. Aanraking

Een lieve vriend kietelt jouw rug en dat helemaal vanuit zichzelf. Je hoeft er niet eens om te vragen en nog steeds krijg jij deze heerlijke en lieve verwennerij.

7. Kussen

Hij weet wat zoenen is. Geen vlugge kus, maar vurige passie. Hij kust als de filmster in jouw favoriete film en weet van wanten.

8. Galant

Hij staat jou op te wachten op jullie afgesproken plek. Een lieve vriend gaat niet alvast naar binnen, nee, hij wacht op jou.

9. Foutloos

Hij weet er altijd in ieder seizoen goed uit te zien. Hij rockt iedere outfit en draagt deze in stijl, zelfs zijn oma’s favoriete kersttrui.

10. Attent

Hij onthoudt wat jij zegt, en laat dit zonder het te showen merken. Het is duidelijk dat hij helemaal weg is van jou en jij de zijne bent.

Reageer op artikel:
10 dingen die jouw vriendje doet die hem zó sexy maken
Sluiten