Guess what! De lievelingsmascara van Beyoncé is heel betaalbaar en hier scoor je ‘m

Grote kans dat jij al een favo-mascara in je make-uptasje hebt zitten. Voor de een werkt een vettere mascara beter, terwijl een ander weer heel blij wordt van een lichte mascara. Maar ben jij wel zo zeker dat de mascara die je nu gebruikt, ook daadwerkelijk jouw favoriet is? Wij hebben namelijk de lievelingsmascara van Beyoncé gevonden, en geloof het of niet: hij is nog betaalbaar ook.

Wij vertellen je er alles over.

Lievelingsmascara van Beyoncé

Sir John, de make-up artist van Beyoncé heeft in een video de lievelingsmascara van de zangeres met de hele wereld gedeeld. En het leuke is: hij is dus nog betaalbaar ook. Hier willen wij natuurlijk alles over weten.

Op Instagram vertelt Sir John over een snelle make-up routine van een kwartiertje – een techniek die hij heeft ontwikkeld toen hij nog bij een stripclub werkte. Aangezien de video van de make-up artist pittig lang duurt (lees: meer dan een uur). Zullen wij een samenvatting geven. Thank us later.

Mascara

Nu wil je natuurlijk dolgraag weten wat de lievelingsmascara van Beyoncé dan is. Begrijpelijk. Well, we can tell. De L’Oréal Paris air Volume Mega Mascara gebruikt de make-up artist het allerliefst. Grote kans dat Queen Bey deze dus ook gebruikt.

Zo zei Sir John over zijn lievelingsmascara: “Kijk naar deze jongen, kijk naar deze borstel. Op deze borstel zit zoveel product, like…, ik kan het bijna niet omschrijven. Neem het maar van mij aan, als big make-up lover: dit is de borstel die je wil.”

Waar te koop?

Nu begrijpen wij als geen ander, dat jij deze mascara nu ook wil. En het leuke is: dat kan ook, en ook nog eens voor een leuk prijsje. Je scoort ‘m hier voor maar €9,-. Wij zeggen: doen, doen, doen!

Lees ook: Mascara Battle: NARS Climax vs. NARS Climax Extreme (met voor- en nafoto’s)

Reageer op artikel:
Guess what! De lievelingsmascara van Beyoncé is heel betaalbaar en hier scoor je ‘m
Sluiten