Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 4 december 2017

Dit zijn 10 tekenen dat je eigenlijk een hond wil en geen man

Soms ben je wel toe aan wat gezelschap. Gezelschap waar je lekker tegenaan kunt kruipen op de bank of waar je de meest hilarische selfies mee kunt maken. We bedoelen niet het gezelschap van je vriendinnen, maar van een man. Of een hond. Of een man. Of een hond. Weet jij wat je eigenlijk wil?

Een hond kan je meer aandacht geven dan een man. Maar een man praat wel tegen je terug als je iets wil weten. En zo hebben ze allebei wel iets waar je misschien naar smacht. Maar je neigt stiekem meer naar een hond als je je herkent in deze dingen.

Je bent op zoek naar een hond als…

1. Je op zoek bent naar iemand die iedere dag, maar dan ook echt iedere dag, ontzettend blij is als je weer thuis komt na een lange dag werken. Alle viervoeters staan kwispelend op je te wachten. Bij een man hoeft dat niet zo te zijn, want hij kan ook super chagrijnig zijn. Daar zit je ook niet op te wachten.

2. Je zelf een keer chagrijnig bent en opgevrolijkt kan worden. Je hoeft niet bang te zijn dat er niemand is die je aan het lachen maakt. Een hond zal altijd zijn waar jij bent en zal je altijd aan het lachen maken. Mannen zijn misschien niet altijd in de buurt en zijn ook niet altijd in staat om je aan het lachen te maken. Als ze zelf hun dag niet hebben bijvoorbeeld.

3. Je iemand nodig hebt waar je alles aan wil vertellen. Je viervoeter zal altijd een luisterend oor bieden, ook al vertel je je huisdier vier keer hetzelfde. Niet alle mannen hebben die eigenschap. Of eigenlijk, heel weinig. Als je voor zekerheid wil gaan op dit gebied, dan ga je voor een hond.

4. Je gezelschap wil, maar geen drama of ruzies of wat dan ook. Nou, dan ben je ze-ker toe aan een hond en niet aan een man. Misschien denk je dat aan het begin niet, maar in iedere relatie komt wel eens drama voor. En als je een hond thuis rond hebt lopen, hoef je geen zorgen daarover te maken.

5. Je op zoek bent naar iemand die trouw is. Een hond zal je altijd trouw zijn, een man misschien niet. Dat kun je in ieder geval nooit met zekerheid zeggen.

6. Je op zoek bent die altijd met je erop uit wil. Of het nu waait, regent of sneeuwt en je wil graag even het huis uit, kun je altijd erop rekenen dat je hond mee wil. Dat weet je bij een man maar nooit. Want ja, stel hij heeft een kater of hij is super moe. Dan krijg je hem nooit ofte nimmer mee.

7. Je op zoek bent naar iemand die niet zeurt als je thuiskomt van een flinke shopsessie. En je hoeft je ook niet schuldig te voelen als je weer zoveel geld uitgegeven hebt. Een hond zal er geen mening over hebben of erover zeuren. Ideaal. Mannen kunnen daar wel eens een handje van hebben.

8. Je op zoek bent naar duidelijkheid. Je hoeft je bij een man nooit af te vragen of hij je nog wel leuk vindt. Een hond is trouw, zoals we al zeiden. Duidelijker kan niet.

9. Je op zoek bent naar iemand waar je al-tijd mee kunt knuffelen. Een knuffel zal een hond nooit afslaan. Een man daarentegen misschien wel. In ieder geval wel eerder. Saai.

10. Je iemand nodig hebt die niet cheat met series. Niets is zo irritant dan iets afgesproken hebben wat betreft een serie en dat hij al vooruit gekeken heeft. Of misschien nog 3 afleveringen terug moet kijken. Een hond kijkt altijd met je mee. En zal overigens ook niet zeuren of er iets anders op de tv mag.

Als deze tien dingen voor jou herkenbaar zijn, dan is het duidelijk. Haal als de wiedeweerga een hond in huis want dat beestje gaat je intens gelukkig maken. Misschien een idee voor op je kerstverlanglijstje?

Nog een reden om een hond in huis te nemen: Bewezen: Je verdient meer als je een hond hebt dan als je een kat hebt

Reageer op artikel:
Dit zijn 10 tekenen dat je eigenlijk een hond wil en geen man
Sluiten