Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 31 okt 2017

Deze is voor iedereen die geen zin meer heeft om spelletjes te spelen en liever forever single blijft

Het daten van tegenwoordig gaat er heel anders aan toe dan dan heel wat jaartjes terug. De kans dat je je toekomstige man aan de haak slaat zoals je moeder je vader vond, is vrij klein. Het is voorbij met die makkelijke tijd en dat is k*t. Dat mag best gezegd worden. Soms denken we dat het beter is om maar voor altijd single te blijven, omdat mannen tegenwoordig zoveel spelletjes met ons spelen. En daar zijn we helemaal klaar mee.

Bij een èchte leuke man verzinnen we altijd smoesjes om zijn acties goed te praten. Maar eigenlijk valt er helemaal niks goed te praten want het slaat werkelijk nergens op.

Ten eerste is het belachelijk dat mannen tegenwoordig een hele f*cking dag nodig hebben om te reageren op een berichtje. En al helemaal als je zelf een hele simpele vraag gestuurd hebt waar je in één seconde wel een antwoord op weet. Als je als man niet met ons wil praten, waarom vraag je dan wel ons nummer. Dat wij dan ook een hele dag wachten om een berichtje te sturen is dan puur omdat we niet opdringerig over willen komen.

Hoe vaak zeggen mannen wel niet iets wat achteraf leugens blijken te zijn

En het is eigenlijk ook raar om je opdringerig te voelen als de man in kwestie wel doet alsof hij je leuk vindt. Maar goed, wanneer weet je eigenlijk of hij je wel echt leuk vindt? Hoe vaak zeggen ze wel niet dat ze dezelfde muziek leuk vinden of dat ze het ook heerlijk vinden om sushi te eten terwijl dat allemaal leugens zijn.

Waarom zou je ook zoveel dingen verzinnen om goed bij ons in de smaak te vallen? Helaas zijn mannen ook vaak genoeg op zoek om wraak te nemen op hun ex. En daar gebruiken ze natuurlijk ons voor. En om je helemaal mee te nemen in zijn spel, zorgt hij ervoor dat je gaat denken dat jullie veel met elkaar gemeen hebben. Want dat is vaak iets waar je iemand leuk door gaat vinden.

Maar sorry hoor, wij hebben ook gewoon gevoelens. En het is niet chill als daar op die manier mee wordt gespeeld. Het wordt zelfs nog erger als de man die je leuk vindt voor je neus met een andere vrouw bezig is. Zoenend. Je hebt het vast wel eens meegemaakt. In eerste instantie wil je hem misschien nog wel meer dan eerst, maar dat is precies waarom ze dat doen. De sukkels.

Hopelijk ben je sterk genoeg om te weten dat je veel meer waard bent

Hopelijk ben je sterk genoeg om te weten dat je veel meer waard bent. En hopelijk weet je na een tijdje dat het beter is om hem los te laten als hij dit soort spelletjes met je speelt. En als het moment daar is dat je afstand van hem doet, dan komen ze op de een of andere manier weer terug in je leven.

Je krijgt ineens een appje of tijdens een stapavondje spreekt hij je aan. Maar ook dit is weer een spel. Hij wil je graag nog aan een zijden draadje bij je hebben, zodat hij altijd nog iemand achter de hand heeft. En dit zorgt er natuurlijk weer voor dat hij weer terug is in je hoofd, precies op het moment dat hij weg was uit je gedachten.

Het frustrerende aan de hele spellenkast die hij gebruikt, is dat je graag verwacht dat hij misschien wel anders is. En telkens word je teleurgesteld omdat hij weer precies hetzelfde blijkt te zijn als alle andere mannen. Het is dan ook niet gek dat je wel eens gedacht hebt om liever single te blijven.

En weet je wat? We zijn liever single dan dat we constant met onze gevoelens in de weer zitten. Of dat we ons constant afvragen wat de situatie nu precies is. Geen mannen, geen drama. Op dit moment worden we daar veel gelukkiger van. Totdat mannen eindelijk uitgespeeld zijn, dan praten we weer verder.

Liever single? Dan maakt het jou ook nog eens super aantrekkelijk: 4 redenen waarom single vrouwen zo ongelooflijk aantrekkelijk zijn

Reageer op artikel:
Deze is voor iedereen die geen zin meer heeft om spelletjes te spelen en liever forever single blijft
Sluiten