Zara Bircan
Zara Bircan Life 5 mrt 2020

Deze 7 dingen herken jij als je liever thuisblijft dan uitgaat

Uitgaan op z’n tijd is hartstikke leuk mits je met de juiste mensen gaat. Maar ga je te vaak, dan begrijpen we het als je even een pauze wilt inlassen. Blijf je liever thuis dan dat je uitgaat, dan herken jij als beste de volgende punten.

Uitgaan is ook niet alles. Hoe leuk je het hebt, ligt aan hoe leuk je het er zelf naar maakt. Soms gaat er niks boven een rustig avondje thuis.

Deze zeven dingen herken jij als je liever thuisblijft dan uitgaat

Sla jij de vrijdagavonden uitgaan over, omdat je toch liever voor de buis zit met een zak chips of gezichtsmasker op? Wij doen het je zeker na. Jij herkent ongetwijfeld de volgende zeven dingen.

1. Je wordt niet wakker met een kater

Jij weet niet meer wanneer je voor het laatst met knallende hoofdpijn wakker werd. Uit je bed komen is voor jou een stuk makkelijker en je kan met gemak nog even door Instagram scrollen.

2. Je bespaart geld

Zeven hele euro’s voor slechts één drankje? Niet heel erg op z’n tijd, maar jij kan eindeloos genieten van je lievelingssap uit de koelkast. Je hoeft ook nog eens geen geld uit te geven aan entree- of kluisgeld. Hé, zijn de Ben&Jerry’s niet toevallig in de aanbieding?

3. Je haren wassen kan je uitstellen tot morgen

Is het alweer drie dagen terug dat jij je haren hebt gewassen, dan is dit voor jou in ieder geval geen probleem. Jij kunt met gemak een wasbeurt uitstellen tot de volgende dag. Niemand die jou gaat zien.

4. Je beleeft de hele avond mee op Snapchat

Want al je vriendinnen die wél mee uitgaan, sturen de hele avond als vlog naar je toe. Jij weet dus ook dat ze ineens Nienke Plas tegenkwamen, een drankje hebben laten vallen of een knapperd aan de haak hebben geslagen. Uiteindelijk heb je dus niet veel gemist.

5. Jij maakt bewustere keuzes

Géén dronken telefoongesprekken voor jou. We herkennen het maar al te goed: zó aangeschoten zijn dat we onze ex-crush een berichtje sturen. Of in het ergste geval zelfs opbellen. Of er iets zinnigs uit kwam, is een andere vraag.

6. Geen gaten in jouw geheugen

Jij kan precies benoemen wat je hebt gedaan dit weekend – hoe veel of weinig dit ook was. Jij hoeft in ieder geval niet wakker te worden met een appje van een onbekende nummer of nieuwe (mislukte) foto’s op je telefoon.

7. Je komt niemand tegen

Als je uitgaat en toevallig de beste vriend van je broer tegenkomt, is dat niet per se wenselijk in je sexy uitgaansoutfit. Jij hebt hier gelukkig geen problemen mee. Wil jij leuke mensen tegenkomen, dan kan dat ook gerust op Tinder.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Deze 7 dingen herken jij als je liever thuisblijft dan uitgaat
Sluiten