Drink jij liever witte wijn dan rode wijn? Dan zegt dat het volgende over je persoonlijkheid

Verkies jij een helder glas Sauvignon, Chardonnay of Pinot Grigio altijd boven een donkere Merlot of Malbec? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Witte wijndrinkers zijn namelijk perfectionistische meiden en hebben vaak de lachers op hun hand. Misschien erger jij je weleens aan jouw oog voor detail, maar het gaat je later ver brengen in het leven.

Drink daar nog maar een wijntje op. Niet alleen ben je perfectionistischer, ook maak je graag sarcastische grappen en ben je erg nieuwsgierig.

Waarom je een perfectionist bent als jij liever witte wijn drinkt

Tijdens Nationale Wijndag is er in de Verenigde Staten een onderzoek gedaan naar 2000 rode en witte wijndrinkers. De witte wijndrinkers komen nieuwsgieriger, perfectionistischer en sarcastischer uit de test dan de rode wijndrinkers. Terwijl de meiden die van rode wijn houden weer avontuurlijker, georganiseerder en bescheidener uit de test kamen.

My favorite time of the day! Wine o’clock with @D1Milano. #D1Milano #D1WAYTOLove

13.3k Likes, 278 Comments – Michèle Krüsi (@thefashionfraction) on Instagram: “My favorite time of the day! Wine o’clock with @D1Milano. #D1Milano #D1WAYTOLove”

Daarnaast kwamen er nog een aantal grappige feitjes naar boven, namelijk dat witte wijndrinkers vaker naar punkmuziek luisteren en dat ze katten boven honden verkiezen. Maar helaas, er zijn ook een aantal dingen die de witte wijnliefhebbers minder goed kunnen. Zo kwam uit het onderzoek dat zij minder kennis van wijn hebben dan de rode wijndrinkers en meestal niet weten hoe je een wijnglas correct vasthoudt. Oeps.

Lees ook: Geen zin in een kater? Dan kan je deze kleur wijn het beste drinken

NYPost

Reageer op artikel:
Drink jij liever witte wijn dan rode wijn? Dan zegt dat het volgende over je persoonlijkheid
Sluiten