Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 11 nov 2016

Lifegoals! Dit koppel bouwde een drijvend eiland en het is een paradijs op aarde

Je kunt bij de pakken neer gaan zitten als het niet lukt om een huis te kopen of te huren, of je kunt doen wat dit koppel deed: zelf iets bouwen, namelijk een drijvend eiland. Ziet het er niet bizar en ongelooflijk cool tegelijkertijd uit?

Dit drijvende huis, of eiland, is gebouwd door Caterine King en Wayne Adams. Het stel begon er al 24 jaar geleden mee, dus mocht je geïnspireerd raken: geduld is een schone zaak.

Drijvend paradijs op aarde

Catherine en Wayne besloten om geen geld te sparen om een eigen huis te kopen, maar in plaats daarvan hun eigen huis te bouwen. En wel in de zee.

Je eigen eiland bouwen

Op deze manier wonen is prachtig en avontuurlijk. Want de enige manier om bij hun huis te komen is over het water. Daarentegen is hun huis wel verplaatsbaar en kunnen ze liggen waar ze maar willen. Momenteel liggen ze bij Vancouver Island in Canada, op een 45 minuten durende bootreis verwijderd van de dichtstbijzijnde stad.

Binnen in het gigantische huis hebben Caterine en Wayne alles wat hun hartje begeert. Van een keuken tot een dansvloer. Het enige wat ontbreekt is een koelkast. Maar dat mist het koppel niet. Want ze eten alleen verse dingen die groeien in hun tuin. En ze eten vis die Wayne zelf vangt. Een stukje paradijs op aarde.

Bekijk hier een film over het koppel:

We denken dat je hier ook in geïnteresseerd bent: Haha wat? Er is nu een afkickkliniek om van je suikerverslaving af te komen

Reageer op artikel:
Lifegoals! Dit koppel bouwde een drijvend eiland en het is een paradijs op aarde
Sluiten