Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 24 jan 2018

Gezocht: Beautify zoekt een lifestyle redactiestagiaire per maart 2018

Yes, hou jij van schrijven? Wil je niets liever dan heerlijke verhalen typen over travel, liefde, seks, beauty en noem het maar op? Lucky you. Beautify zoekt een lifestyle redactiestagiaire per maart 2018. Een stage die je hoe dan ook wil hebben.

Yes, Beautify zoekt een lifestyle redactiestagiaire: iemand die het heerlijk vindt om over alles te schrijven wat de twentysomething vrouw bezig houdt. Of het nou is op het gebied van travel, beauty, fashion, series, liefde, seks, health, carrière of psyche. Iemand die naar de leukste events wil, die je voorbij ziet komen op Instagram. Iemand die dol is op reizen en het niet erg zou vinden om een keer haar koffers te pakken om op reis te gaan ter inspiratie voor een artikel.

Kortom iemand die wil schrijven over unicorns, die aan tafel wil met L’Oréal en wil feesten op een feestje van het W Hotel. Iemand die zich wil bezig houden met alles wat jij en je vriendinnen leuk vinden. Yes, je maakt kennis met geweldige merken en hebben we ook genoeg uitdagingen liggen op onze social media kanalen.

Je kwaliteiten:

  • Je bent per maart 2017 fulltime beschikbaar. Stageperiode in overleg
  • Op dit moment bezig met een journalistieke studie op HBO of universitair niveau
  • Je kunt foutloos Nederlands schrijven en hebt gevoel voor de Nederlandse taal
  • Je weet wat de trends zijn op vrouwen & lifestyle gebied en welke websites vooruitstrevend en inspirerend zijn
  • Je weet hoe je om kunt gaan met social media
  • Je kunt werken in teamverband maar bent zelfstandig genoeg

Wat jij van ons krijgt

Natuurlijk krijg je voor je stage een stagevergoeding en je bureau bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam.

Geïnteresseerd? Mail je CV, motivatie en foto zo snel mogelijk naar [email protected]. Je hoeft voor ons echt niet op Google te zoeken hoe je een standaard motivatiebrief moet schrijven want dat soort brieven zijn vaak best wel een beetje saai toch?! Schrijf een leuk stukje, over wie je bent, waarom je graag team Beautify wil versterken en hoe erg je van unicorns houdt. Dat vinden we veel leuker.

We lezen alle sollicitaties dus kom maar door.

Reageer op artikel:
Gezocht: Beautify zoekt een lifestyle redactiestagiaire per maart 2018
Sluiten