Waarom meiden die geen matchende lingeriesetjes dragen de allerleukste mensen zijn

Als jij nieuwe lingerie gaat shoppen koop je nooit het complete setje. Overigens is het überhaupt belachelijk dat je voor een string makkelijk 12 euro betaalt terwijl de beha maar 25 euro kost. De verhoudingen van een compleet setje kloppen nooit maar dat is niet eens de echte reden waarom je geen matchende lingerie draagt.

Normal is boring is jouw lijfspreuk en dat draagt ook bij aan je niet-matchende lingeriestijl. Er zijn minimaal vijf redenen te bedenken waarom je juist de allerleukste persoon op aarde bent als je geen matchend ondergoed draagt.

1. Je hebt schijt

Het boeit jou niet wat je volgens de ongeschreven regels zou moeten doen (zoals matchende lingerie dragen). Jij doet lekker wat je zelf wilt en als jij zin hebt om een rode string met een gele beha te dragen doe je dat lekker. Jij trekt je werkelijk waar niks aan van wat anderen daarvan vinden.

2. Je bent creatief

Je doet dit juist expres zodat je op deze manier je creativiteit kan uiten. Jij houdt niet van mainstream normale setjes waar tout Nederland in loopt. Nee, wat jou betreft mag je een gestreept stringetje gerust combineren met een bralette met een kek printje. Wedden dat jij ook een creatief beroep hebt?!

3. Je bent lekker gek

Jouw kast ligt vol met lingerie in alle mogelijke kleuren en printjes die je je maar kunt bedenken. Je houdt van alles wat anders is dan ‘gewoon’ en dat komt door jouw gekke karakter. Je hebt humor, iedereen is dol op je en mede daardoor ben jij het allerleukste mens ter wereld.

4. Je hebt stijl

Jij hebt juist hartstikke veel stijl. Love Stories is niet voor niks zo razend populair. Daar matchen ze ook broekjes met andere topjes dus jij bent eigenlijk een hippe voorloper op de rest van je vriendinnen.

5. Je bent niet saai

Jij bent alles behalve een saaie meid en alleen al daarom ben je een leuk persoon. Je moet er niet aan denken om ook maar één dag een matchend setje te dragen want zoals je hierboven al kon lezen is normal is boring jouw lijfspreuk. Lekker bezig.

Reageer op artikel:
Waarom meiden die geen matchende lingeriesetjes dragen de allerleukste mensen zijn
Sluiten