Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 16 nov 2018

Is je lover linkshandig? Knijp dan maar in je handjes want hij is ge-wel-dig

Als jij een linkshandige lover aan de haak hebt geslagen, dan heb je een ware catch te pakken. Linkshandige mensen hebben namelijk heel wat voordelen. Laat hem niet zomaar meer gaan.

Hou je vast, want dit zijn de voordelen van een linkshandige lover:

Je lover heeft een torenhoogg IQ

De kans is groter dat je lover een echte slimmerik is. Meer linkshandigen dan rechtshandigen hebben namelijk een IQ van meer dan 140.

Je linkshandige man is schaars

Er zijn nou eenmaal niet zoveel linkshandige mannen in de wereld. Je vent is daarom zeldzaam en hoort niet bij de massa.

Sterker nog, maar 10 tot 15 procent van de wereldbevolking is linkshandig. Je kunt dus pronken met zijn ‘unieke eigenschap’.

Hij is creatiever

Als je lover een leftie is, is hij creatiever dan veel rechtshandige mannen. Dat komt doordat linkshandigen vooral gebruik maken van hun rechterhersenhelft, en die staat voor verbeelding, emoties en creativiteit.

En een creatieve lover is toch best handig. Hij weet altijd wat te verzinnen om te doen op een date, weet altijd de lekkerste gerechten te creëren en is ook nog een ware romanticus met lieve gebaren. Score!

Hij is een pro in multitasken

Doordat hij linkshandig is, worden zijn hersenen gedwongen om sneller en anders na te denken. De communicatie tussen zijn linker- en rechterhersenhelft gaat sneller dan bij rechtshandigen. En multitasken, tja, dat komt eigenlijk altijd wel van pas.

Je hebt een beter seksleven

Last but not least met een linkshandige lover heb jij gewoon een veel beter seksleven. Linkshandigen schijnen namelijk een beter ritmegevoel te hebben, iets wat de prestaties tussen de lakens zeker bevordert. Ook moeten linkshandige creatiever zijn in het leven en daardoor ook in bed.

Kortom, koester die linkshandige vent van je. Hij heeft flink wat plus-punten.

Reageer op artikel:
Is je lover linkshandig? Knijp dan maar in je handjes want hij is ge-wel-dig
Sluiten