Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Beauty en Style 1 nov 2020
Leestijd: 3 minuten

Lip-plumping: zó krijg je vollere lippen en er komen geen naalden aan te pas

We zijn obsessed met lippen. De grootte, dikte, lengte en kleur is allemaal belangrijk. Het moet er zo natuurlijk mogelijk uitzien, maar een beetje hulp mag je wel accepteren, toch?! Als je vind dat je lippen te dun zijn, of bijvoorbeeld verdwijnen als je lacht – denk je waarschijnlijk als eerste aan lipfillers. Maar om nou meteen zo een grote actie te ondernemen.. Heb je al eens gehoord van lip-plumping?

Dit zou dé oplossing kunnen zijn voor jou. Wij vertellen je er alles over.

Lip-plumping

Een lip-plumper is een make-upproduct dat je lippen voller lijkt te maken. In de producten voor lip-plumping zit een bepaald stofje, menthoxypropanediol, dat de bloedstroom in je lippen stimuleert. Dit stofje zorgen ervoor dat je extra collageen aanmaakt in je lippen, waardoor ze voller lijken. Het is een makkelijke en snelle manier om je lippen aan te passen zonder cosmetische ingreep.

Psst, sla dit productenlijstje op met Pinterest.

Lip-plumping is niet schadelijk. Het enige dat kan gebeuren is dat je lippen gaan tintelen als je het product opdoet én heti s natuurlijk een tijdelijk effect.

Producten voor lip-plumping

Er zijn verschillende producten voor lip-plumping – zo kan dit een gloss zijn of bepaalde oliën.

1. COLLAGEN LIP BATH van Charlotte Tilbury – 28 euro

Deze lipgloss is niet alleen mooi, maar zorgt er ook nog eens voor dat je lippen er voller uitzien. Wij houden van Charlotte Tilbury, heb je al de Charlotte Tilbury adventskalender gezien voor deze kerst? Hier lees je er alles over.

2. Lip Injection Extreme Lipgloss van Too Faced – 26,51 euro

Lip injection zegt al genoeg – ook deze gloss is perfect als je je lippen voller wilt laten lijken. Daarnaast geeft de lipgloss je lippen ook een mooie glans.

3. Lip maximizing gloss van HEMA – 4,60 euro

De lip plumper van de HEMA is ook een goede en iets goedkopere optie voor lip-plumping. De gloss is verkrijgbaar in twee kleuren, er is een transparante en roze variant.

4. LIP BIO LIPID CONCENTRATE van NOID – 34,75 euro

Dit serum van NOID gaat al een stapje verder in lip-plumping dan de lipglossen. Met dit serum heb je langduriger vollere lippen. Daarnaast geeft het je lippen ook een zachte roze kleur en zorgt het ervoor dat de randen van je lippen beter gedefinieerd worden.

5. Natuurlijke Lip-Plumping gloss van Joya Beauty – 6,95 euro

Deze lip-plumper bestaat uit alleen maar natuurlijke producten, met onder anderen gember extract. Daarnaast is de Lipgloss ook hydraterend waardoor jouw lippen langdurig zacht aanvoelen.

6. Filler Instinct Lip-Plumping Polish Lipgloss van NYX – 7,50 euro

De NYX lip-plumper is ideaal voor een avondje uit. De gloss is makkelijk aan te brengen met de applicator en verkrijgbaar in zes verschillende tinten.

7. PLENTY OF POUT PLUMPING LIP GLOSS van MAC – 18,50 euro

Deze lip-plumper hoort ook thuis in dit lijstje van onze favoriete lip-plumping producten. De MAC Pout Plumping Lipgloss geeft je naast een vollere lip ook een prachtige glans.

8. Plumping lip-gloss in supreme petals van & Other Stories – 15,99 euro

De lip plumper van & Other Stories is ook een goede optie. Deze lipgloss heeft naast het voller makende effect ook een roze kleur, perfect op een casual outfit iets extra’s te geven.

Reageer op artikel:
Lip-plumping: zó krijg je vollere lippen en er komen geen naalden aan te pas
Sluiten