Het liplinen van nu: een zachte én strakke lip

Liplinen. Soms pleiten we ervoor, soms niet. Het ligt er natuurlijk in zijn geheel aan hoé je je lipliner aanbrengt en vooral met wat. Liplinen toen, en hoe we het nu het liefste doen.

De lipliner gaat al een tijdje mee. Wij zijn allemaal zeker nog niet de tijd vergeten waarin het hip was een donker lijntje te tekenen om je lippen en de rest in te kleuren met een zacht roze lippenstift. Nu krijgen we er de kriebels van, maar toen vonden we het prachtig.

Nu zijn we gelukkig afgestapt van de harde potloodjes en hoeven we niet langer te kriechelen met zwerpe puntjes en brokjes potlood. We zijn er op vooruit gegaan en neigen nu naar veel zachtere potloden. Een lip’liner’ die wij erg prettig vinden is die van Clinique. Clinique Chubby Stick. Hoewel je zou denken dat het een balm is, kun je de stick eigenlijk gebruiken als twee in één, namelijk liner en lipstick. Deze is vooral perfect voor als je geen super strakke lip verlangt, maar wel een dotje kleur.

Toch behoefte aan een iets strakkere lijn? Dan biedt NARS een erg fijne lipliner. Naast hun gewone potloodjes hebben ze nu namelijk ook de Velvet lijn. Dit zijn iets dikkere potloodjes van een krijtachtige substantie. Je kunt hier beter strakke lijntjes mee trekken en ook deze gebruiken als lippestift. Kleur je lip verder in met het potloodje en maak eventueel af met een gloss. Het potloodje is zacht genoeg om mooie lijnen te zetten, maar niet zo zacht als een balm. We love them both!. Welke lipliner prefereer jij?

Reageer op artikel:
Het liplinen van nu: een zachte én strakke lip
Sluiten